nabore.bg

Тежката дума

В упор: Гласуването? Не „за”, а „против”!

Нашият глас ще скъси времето на днешните властници

 

Демокрацията започна с гласуване. Лудо! Всеки има право на глас. Всеки трябва да направи своя демократичен избор. Така беше. И избрахме демокрацията, която днес се определя само с две думи: „Грабеж и мизерия”, колкото и да не са съгласни паричноосигурените журналисти – слуги на посолства, на  мафиотски и чужди интереси, и степендианти на разните НПО-та.  

Гласувахме за партии – леви, десни, центристки, либерални, консервативни, евроатлантически. До къде ни докараха?  То се вижда. Първи по заболеваемост и смъртност, унищожена икономика, енергетика и селско стопанство, съсипано здравеопазване, цъфтяща престъпност, изчезнали в офшоорки милиарди, тонове изнесено злато от "Асарел - Медет"...

А гласуващия електорат намалява. Намалява като брой, но и като енергия и  желание да стигне до урните.

Дойде време не да гласуваме за партии и имагинерни словоблудни идеи. Дойде време да гласуваме „Против”. Против политическата дебелашка демагогия, против липсата на отговорност пред народа, против грабежа и мизерията, против престъпното управление и словоблудстващите медий.

Ще попитате: За кого да гласуваме? За всяка появила се формация, която носи частица истина, дори и да нямаме симпатии към лидери и програми. Но трябва да сме там, при урните и да кажем своето НЕ!

Ако просто гледаме плазмата с присмех, отегчение и отвращение, това само помага на днешните грабители, отцеругатели, предатели и некадърници. Сега въздържанието е вече отказ да спасим Родината и държавата си.

Нашият глас ще скъси времето на днешните властници, за да стигнем действително реални избори.

Всеки глас „Против” днешното безумно статукво е твърдо „ЗА” по-доброто утре на България.

 

Георги АПОСТОЛОВ