nabore.bg

Тежката дума

Фронтално: Турският посланик в София да си ходи!

Напъните за строеж на нови джамии не спират - това не са молитвени храмове, а центрове за пропагандиране в правотата на радикалния ислям

 

България преживява днес един от най-тежките и съдбоносни моменти в своята история и ако ние не се преборим с надвисналото зло, утре ще ни

връхлети страшна национална катастрофа с непредвидими последици за народ и държава.

България се отказа „частично“ от националния си суверенитет, за да членува в ЕС, но частичният отказ се оказа пълен. Страната ни е обезличена.

Пред очите ни ЕС и НАТО се разпадат. Расте броят на страните-членки, които не желаят да се съобразяват с разпоредби, налагани им от Вашингтон и неговия филиал в Европа – Брюксел. Икономическите и политическите интереси на САЩ, Турция, Израел, Саудитска Арабия, Катар и Емиратите от Залива родиха „Ислямска държава“ и разпалиха религиозна и етническа война.

 

Подложените на средновековни мъчения

 

и масово избиване невинни жители на страни като Ирак, Либия, Йемен, Сирия и Афганистан, обхванати от животински страх, се насочиха към жадувания бряг на спокойствието и благоденствието – Европа. Едни с мисълта за спасение, други със сатанинската нагласа да завладеят Стария континент и да унищожат „неверниците“, както ги учи техният бог. Всички те заедно, съзнателно или не, ще променят необратимо етническия, религиозния, културния, моралния и нравствения облик на Европа, която в своето невежество е изправена пред самоунищожение. Нейните управници се оказаха интелектуално и професионално неподготвени за тежкото изпитание. Това засяга пряко и България, чиято национална сигурност и финансова стабилност са силно застрашени. На най-бедната държава в ЕС се наложи да харчи милиони левове за изграждане на гранична ограда, милиони левове за подслон, храна, медицинско обслужване, учители за големи и малки, за обслужващ персонал и т.н. В същото време народът ни тъне в мизерия!

 

Ислямистът Ердоган не крие,

 

че иска да възкреси Османската империя и заслепен от тази идея не подбира средствата за нейното осъществяване. Целта му са Близкият Изток и Европа и завладяването на БИ трябва да прегази Сирия, а пътят му за Европа минава през България.  Безкрупулността на Ердоган не познава граници и, за съжаление, тя не среща съпротива от българските управници.  Наблюдаваме грубо вмешателство във вътрешните работи на страната ни, - поведение, което до момента не получава заслужен отговор. Свидетели сме как турски дипломати – посланик, консули  (Пловдив и Бургас) и други служители на турското посолство в България нарушават общоприети дипломатически норми и етика. На посолска територия бяха приютени хора с чуждо самосъзнание, за които имаме основания да вярваме, че работят против интересите на България. За подобна постъпка всяка уважаваща себе си държава би изгонила съответния посланик. За съжаление, нашите управници, които не знаят що е това чест и достойнство, замълчаха унизително. Логичната реакция трябваше да се изрази в изпращане на нота до турското МВнР, с която да се поиска отзоваването на техния посланик в София!

У нас се откриват и финансират  от Турция, Саудитска Арабия и Катар мюсюлмански учебни заведения, в които, по информация на наш източник подготовката на бъдещи ислямисти е на високо ниво. Напъните за строеж на нови и нови джамии не спират. Това не са молитвени храмове, както би трябвало да бъде, а центрове за пропагандиране и убеждаване в правотата на радикалния ислям, и това подплатено със солидно финансиране. На най-силни атаки в това отношение са изложени Югоизточна България и Лудогорието.

 

Прехвърляните на наша територия бежанци

 

 са голяма угроза за страната ни. Ще бъде нарушен етническия мир в родината. Тези млади мъже имат нужда от жени, ще сключват бракове с български момичета, ще имат деца, които под грубия натиск на бащите си ще се обрязват, ще изповядват исляма, ще ненавиждат „неверниците“, включително и майките си, ако те

не са приели междувременно исляма.  Те ще искат още джамии и имами,

предавания по националното радио на майчиния им език, ще налагат, ако трябва и със сила своите обичаи и нрави. Такава съдба ни готвят нашите продажни управници.

За да се спасим, трябва да си помогнем сами. Тогава и Бог ще ни помогне.

Българският етнос се топи. Страшна е мисълта, че утре камбаните на православните храмове ще замлъкнат, няма да се чува българска реч, ще ни управляват турци и цигани.

                 

Какво трябва да предприемем:

 

- В Украйна, Русия, Молдова и други страни от бившите съветски републики живеят православни граждани с български корени, които трябва да привлечем да дойдат за постоянно у нас и да ги настаним в Родопите, за да засилим българския етнос.

- Да бъдат увеличени двойно, дори тройно сумите за майките, които отглеждат български деца. Вместо да се дават 1000 лв. месечно за издръжката на беглец, тези пари да отиват при българските майки.

Освен това сумите, конфискувани от нарушители на закона като контрабандисти, рушветчии, крадци, убийци и част от акцизите да се дават за отглеждането на български православни деца.

- Да се изгонят от страната собствениците на криминално приватизирани предприятия, като се извърши проверка на цялата документация по придобиването им. Това е още една голяма възможност за подпомагане на българския етнос.

- Великобритания води битка с ЕС за своето оцеляване. Вишеградската четворка се отдалечава все повече от неадекватната вече Ангела Меркел,

която вкара Европа в бежанския капан. България трябва да последва твърдо техния пример.

 

Турция се разпада.

 

Тя води война срещу своя народ, води война и срещу своите съседи, които не й помагат да осъществява неоосмански амбиции. Тя тръгна на война и с една велика сила – Русия, което предвестява нейния край.

България трябва да е готова с няколко варианта при разгром на Турция. Единият е да искаме възстановяване на границата с южната ни съседка съгласно Сан-Стефанския мирен договор. За осъществяване на този наш справедлив иск ние се нуждаем от подкрепата на една велика сила – Русия

Затова, при разпадащи се ЕС, НАТО и Турция е време да сключим договор за приятелство и взаимопомощ с Русия, която би трябвало да ни подкрепи в този тежък за България момент.

 

На страната ни е нужна национална армия, а не нейна имитация.

  

Предлагаме да я изградим по швейцарския и израелския модел.

За осъществяване на спасителен план се налага криминалният контигент в съдебната система да бъде изпратен на дългосрочна почивка в охранявани заведения.

За извършено национално предателство и за корупция в огромни размери да бъде въведено смъртно наказание за срок от една или две години, до разчистване на терена, по американски модел.

За спасяването на Родината, Държавата и Православната ни църква ще трябва да заработят ръка за ръка и то още от утре.

                                

Д-р Веселин СТОЯНОВ

София, 20 февруари 2016 година                                       

 

  


Д-р Веселин Стоянов

Д-р Веселин Стоянов