nabore.bg

България

На 20 май: Среща на възпитаниците на журналистическия факултет

Тази година се навършват 50 години от създаването на ФЖМК

 

Факултетът по журналистика и масова комуникация ще отбележи 50-тата годишнина от създаването си със среща на завършилите факултета, членовете на алумни организацията и преподавателите, които са част от неговата история.

Събитието ще се проведе в Университетската ботаническа градина пред ФЖМК в София. Присъстващите ще учредят Клуб на възпитаниците и приятелите на ФЖМК, в който желаещите ще могат да се регистрират и да участват в съвместни инициативи в областта на медиите, журналистиката, връзки с обществеността и реклама, медия мениджмънт и книгоиздаване.

Деканското ръководство на ФЖМК обявява като цел на предстоящата среща на 20 май 2024 г., обединяването на преподавателите и завършилите всички специалности („Журналистика“, „Връзки с обществеността“, „Книгоиздаване“, „Комуникационен мениджмънт“) в ангажирана общност, която да отстоява високи стандарти в тези професии на основата на 50-годишните традиции. Заедно можем да създадем автентичния разказ за ФЖМК – всеки от нас има своята история за факултета, която е и лична, и институционална памет.

Събитието е от 17.30 часа на 20 май, входът е през Ботаническата градина на ул. „Московска“ 49. Заповядайте!

 

www.nabore.bg