nabore.bg

Обяви

Рожденни дни в Сулица, Старозагорско - три в едно

На 27 януари 2018 година Пенка Илчева Йовчева има рожден ден.

Честито! Приеми от нас поздрави по-случай рождения си ден!

Бъди все така мила и добра, бъди си просто майка и жена

и не преставай да даряваш с обич и топлина всички близки!

Щастие, късмет, успех във всяко начинание да са навред с теб !

Безброй много поводи за радост и усмивки с любимите хора!

Вечно младей, бавно старей и от сърце се смей!

 

 

На 30 януари 2018 година Йовка Иванова Тодорова от с.Сулица има рожден ден.

Честит рожден ден! Годините се нижат като броеница и ние с тях вървим напред! От годините не се страхувай и те си имат своята красота! Летят годините, летим и ние с тях, остават хубавите спомени за отминалите дни и години, живота да красят! В живота щедро се раздаващ, да помагаш не се уморяваш за големите добрини Бог ще те благослови! Смело свещите духни, възрастта не ти личи! Усмивка винаги да грее на твоето лице! Сърдечно те поздравяваме на теб и цялата фамилия пожелаваме здраве, щастие, мир, обич, бодър дух, спокойствие, късмет, успех да съпътстват живота ви! Дълги и честити дни, до дълбоки старини! Наздраве!

 

 

На 30 януари 2018 година Руска Митева Рачева от с.Сулица, Старозагорско, дългогодишна самодейка в читалището, навършва 83 години.                    

Честит рожден ден! За младостта не съжалявай, на трудностите не се давай! Дните да минават и да не тежат, годините да се трупат и да не личат! Спомени, спомени мили за отминалите дни и години! Много мигове щастливи и безброй поводи за усмивки и положителни емоции около любимите хора! Поднасяме ти букет от нежни пожелания за здраве, радост, бодър дух, късмет, спокойни старини! Дълго да живееш, бавно да старееш! От нас бъди поздравена и от Бога благословена!

 

От кметството, пенсионерския клуб и читалището в с.Сулица, Старозагорско