nabore.bg

Като пенсионерите няма да намерите

Майка и син правят премиера на книга в кино „Влайкова” на 21 октомври

Съюзът на българските писатели, читалище „Антон Страшимиров” и Общественият женски парламент – XXI век представят пред читателитеновата книга на книгата на Диана Димих и Петър Рангелов „Пепизми”, която включва забавни истории с майка и син, детски бисери, миниатюри с възпитателен подход за изграждане на самостоятелност. Авторите на томчето са майка и син.

Книгата ще представи литературният критик Анжела Димчева, водеща на вечерта е актрисата Божидара Цекова, а на рояла ще бъде композиторът Красимир Милетков.

„Всички мои детски истории са записани от мама и размислите са нейни. Тя разказва и си прави изводи... Аз само преписвам от нейните тефтери и подпъхнати бележчици. Поне в това да участвам като пораснал човек, освен с детските си остро- и тъпоумия... Пепизми звучи и като тъпизми, но да видим към кое от двете ще се наклони вашето читателско мнение...” – пише Петър Рангелов във въведението.

Заповядайте в в софийското кино „Влайкова” (до „Орлов мост”), ул. „Цар Иван Асен II” № 11 на 21 октомври 2015 г., сряда, 18.30 часа. Вход свободен.

 

Наборе.бг