nabore.bg

Обяви

Поздравления за ЧРД от с. Сулица, Старозагорско

На 10 септември 2016 година Цветанка Петрова Дончева, живеещ в с.Дъбово, Старозагорско, навършва 73 години

                               ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Година след година времето минава, дните ни рождени се роят! Спомени, спомени мили за отминалите дни и години! Животът продължава и по-пътя си върви, ако имаме приятели добри и сме заобиколени от любимите хора!

Сърдечно те поздравяваме и пожелаваме здраве, радост, обич, спокойствие, щастие, късмет да съпътстват  живота ти до дълбоки старини! Весел празник и наздраве!

                                                 

От семейство Иванка и Господин ИВАНОВИ, с. Сулица, Старозагорско

***

На 10 септември 2016 г. Тинка Дончева Йовчева от с.Сулица, Старозагорско навършва 70 години.

ЧЕСТИТ ЮБИЛЕЙ!

Една свещичка повече гори, една година мъдрост ти тежи! Летят годините, летим и ние с тях, остават хубавите спомени живота да красят! Радвай се от сърце на съпруг, деца и внуци, огласили живота ти с весели звуци! Сърдечно те поздравяваме и поднасяме букет от пожелания за здраве, радост, щастие, бодър дух, късмет в бъдните дни напред! Безброй много поводи за усмивки и положителни емоции с любимите хора! Дълги и честити дни в радости и добрини! Мир и благослов и божествена любов!

***

На 10 септември 2016 година Стойка  Станоева от Велинград има рожден ден.

                        Ч Е С Т И ТО!

Пътя си минава всеки сам, годините се нижат като дар голям! Годините се трупат, но не ти личат, дните да минават и да не ти тежат! Бъди жива, здрава,с бодър дух, благословена, все така жизнена! Обикаляй събори, надпявания, фестивали и се радвай на фолклора ни! Бъди все така борбена, сърдечна,мила, защото имаш едно огромно, любящо  и добро сърце! С усмивка на уста и щастие на душа да посрещаш всеки нов ден до дълбоки старини! Весел празник!

***

На 13 септември 2016 г. Лилия Христова Рачева живееща в с.Сулица, Старозагорско навършва 81 години.

                                ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

За младостта не съжалявай, на трудностите не се давай! Смело свещите духни, възрастта не ти личи! Дните да минават и да не тежат, годините да се трупат и да не личат! С уважение и обич ти поднасяме букет от пожелания за здраве, радост,бодър дух, спокойни старини! Да бъдеш все така грижовна, всеотдайна, усмихната! Дълги и щастливи години заобиколена от любимите хора! От Бога бъди благословена и от нас поздравена!

Наздраве!

 

   От кметството, пенсионерския клуб и читалищното настоятелство в с. Сулица, Старозагорско