nabore.bg

България

Покана: Среща на журналистите от „Работническо дело”

Дългоочакваната годишна традиционна среща на вестникарите от „Работническо дело” (орган на ЦК на БКП) ще се проведе на 14 ноември, сряда от 12.30 ч. в в Клуба на журналиста в СБЖ в София, улица „Граф Игнатиев” 4, втори етаж.

Както заяви главният организатор на срещата Георги Апостолов, на събитието са добре дошли и колегите журналисти от вестниците „Дума“,“Народна младеж“,“Вечерни новини“,“Отечествен фронт“ и други, които искат да присъстват.

„На сбирката (за първи път организирана по обедно време) ще имате възможност да се срещнете с новоиздадените книги на Тодор Коруев, Ваньо

Стоилов, Стефан Северин, Георги Апостолов, както и с техните автори. Ако има пропуснат автор, издал нова книга ще го почерпим! И да се обади!”, съобщи Апостолов.

Кухнята на клуба е с по-малки възможности, затова трябва да се заяви предварително бройката на присъстващите. Срещата ще има музикално оформление. Засега има заявка за участие от Васил Попов, ако има други желаещи да се обадят! Домакинът на клуба Ивайло Диманов е обещал да се включи с китарата си и вокални изненади.

Организаторът очаква заявки за присъствие по електронната си поща Georgi Apostolov <apostolov_goro@abv или на телефон 0889029638. Моля, колеги, обадете се заради необходимата координация с домакините!

 

www.nabore.bg