nabore.bg

Майтап да става

Семейни майтапи: 15 мъжки съвета към жената

  1.  Жени, не спорете, подът е напълно подходящо място за хвърляне на дрехите.
  2. Никога не ни карайте да ходим по магазините, и без това ще купим нещо ненужно.
  3. Когато заедно гледаме телевизия, можете да ни задавате въпроси само по време на почивката между двете полувремена или рекламите. А въпросите, които ни задавате трябва без напрежение да получават отговори с “да” и “не”.
  4. Ако ти е необходима помощ при прането, аз ще си хвърля мръсните чорапи и ризи от спалнята в пералнята, но останалото е твоя работа, а аз трябва пак да заема мястото си на дивана.
  5. Ако не ти харесва как карам колата, не си затваряй очите и не трий сол на главата ми, защото ще се бллъсна в някое дърво и виновна пак ще си ти.
  6. Аз ходя по магазините, за да си купувам дрехи, а не да ги разглеждам.
  7. Ако искаш да облека някой определен костюм, казвай ми го преди да съм облякъл някой друг.
  8. Не ме питай непрекъснато дали дали това червило ти отива на обувките, защото и без това в главата си нямам никакъв отговор на този въпрос. По-добре е да погледам телевизия, докато ти толкова дълго се обличаш.  
  9. Когато ти казвам да затвориш телефона след дълъг разговор с прителката си, това съвсем не значи, че жадувам да си поговорим двамата.

10. Ако съм се разболял и лежа в къщи, повярвай ми, че ти никога не си се простудявала толкова тежко, затова бъди нежна и внимателна с мен. Не ми говори, че снощи съм се прибрал пиян в 5 часа сутринта и сега съм просто махмурлия. Ти не ги разбираш тези работи.

11. Не ме питай непрекъснато за какво мисля в момента. Отговорът е винаги един - за секс или спорт. Макар, че трябва да измисля още нещо за такива случаи.

12. Когато казвам на приятелите в кръчмата: “Още по една бира и си тръгваме!” - аз действително това имам предвид. Няма значение, че мога да повторя тази фраза 15 пъти за една вечер. И за какво трябва да ти звъня в къщи, за да те предупреждавам, че ще закъснея. И съвсем не мога да разбера защо си заключила врата на спалнята, когато се прибирам след полунощ. Не виждам връзката.

13. Не ме питай дали ми харесва филма, който гледаме. Ако си се разплакала на финала, много е ясно, че филмът не е по мой вкус.

14. Като се виждаме всяка сутрин и вечер, защо е необходимо да ми звъниш и на работа.

15. Още веднъж ти казвам - не ме питай за какво мисля. По-добре е да не знаеш!

 

Наборе.бг