nabore.bg

Хората говорят

Под лупа: Лили Иванова ще следи кариерата на Крисия

Ибрахим и Хасан със сестрите си близначки изнасят семейни концерти за радост на съседите

 

Бащата и майката на детето чудо Крисия Тодорова, която спечели второ място на детската Евровизия в Малта, е близък приятел с примата Лили Иванова. След като посрещна талантите на летището Марин Тодоров каза, че звездата ще следи изявите на дъщеря му. “Лили е моя добра приятелка и се гордее с Крисия.”

В дома на бизнесмена в Разград е женско царство. Освен талантливата Крисия, той се радва на още две дъщери. Най-голямата е на 14 и се казва Тифани, която била солистка в балетна школа, а най-мъничка е 6-годишната Марина, която се увлича по рисуване. В дома им изкуството винаги е било на почит, тъй като и майката Ангелина е бивша балерина от варненската опера. Крисия е единствената в семейството, която има певчески заложби, и когато била едва 4-годишна и я записали на уроци по пеене. “Не жаля средства за децата”, казва бащата.

Шуменското семейство на талантливите Ибрахим и Хасан също инвестира в таланта на домочадието си. Баща им - Дениз, пръв открива заложбите им, като “случайно” оставя на видно място детско акордеонче, когато двамата били на 5 години. Малчуганите проявяват огромен интерес към инструмента и се оказва, че са много ритмични. Семейството на Дениз и Себиле решава да напусне делиорманското градче Каолиново, за да даде по-добро образование на децата си. Разпродават всичко и се местят в апартамент в Шумен. Каките на Ибрахим и Хасан – близначките Нермин и Мерлин, също са музикални. Пеят родопски и странджански песни, а в събота и неделя правият семейни концерти. Момчетата свирят, а момичетата пеят. „В началото беше стрес за съседите, но постепенно свикнаха”, казва бащата.


От вестник „Златна възраст”

 


Крисия с Лили Иванова...

Крисия с Лили Иванова...

...и с любимия си котарак.

...и с любимия си котарак.