nabore.bg

В храма

Филипинският лечител Алекс Орбито: Българи, научете се да прощавате

Феноменът, който прави операции с голи ръце, посети Рилските езера заради паневритмията

 

Наскоро големият филипински лечител Алекс Орбито отново посети страната ни, включи се и в традиционната паневритмия. Филипинецът е един от малкото живи феномени на ХХ и ХХI век. Наричат го истински светец лечител. В 50-годишната си практика е помогнал на над 1 млн. души от 77 страни.

Алекс започва лечението си винаги с концентрирана молитва. След това усеща как в него се отваря канал и сякаш неговата личност бива отместена настрани. Тогава

 

през ръцете му започва да тече мощна енергия

 

която се предава и на пациента. Не е ясно как точно ръката му прониква в тялото на лекувания, без разрез и без скалпел, но когато това стане, Алекс разказва, че дясната му ръка се превръща в магнит за негативната енергия. Тя се събира и материализира. В един момент той усеща жегване като от електрически ток - знак, че материализираната негативна енергия трябва да се извади навън. След това само прокарва ръка върху раната и тя сама се затваря, оставяйки лека червена диря след себе си, която след това обикновено изчезва.

 

Лечение с проникване в тялото

 

Алекс Орбито провежда единствено на Филипините, тъй като там тази практика е легализирана от правителството. Науката все още трудно може да обясни какво точно се случва по време на мистичното лечение, но има прецизна статистика на състоянието на пациентите. Тя доказва, че Алекс Орбито е излекувал и помогнал на безброй хора, в това число абсолютно безнадеждни и отписани от медицината. 

Проучване на канадския лекар д-р Лий Пулос, създател на първия университет по холистична медицина, например показва, че след въздействието на Алекс 60% от онкологично болните продължават да живеят повече от 5 години, което според медицинските стандарти на СЗО

 

означава, че са излекувани.

 

Големият лечител говори за това как да запазим здравето си и да бъдем щастливи и отправя послание към българите. “Благодарен съм, че ме поканиха отново в България, че Бог е планирал да съм отново на тази земя. Затова продължавам мисията си да лекувам българи. Как лекувам хората? Казвам им - трябва да вярвате. Вашата вяра ще бъде вашият пътеводител. Вашата вяра в Бог и вярата, че аз мога да ви помогна, правят чудеса. Благодарен съм, че бях тук.

 

Рила е свещено място

 

Чувствам, че когато хората посещават това място, трябва да медитират. Да усетят свещената връзка между Бог и енергията на живота им. Вярвам, че всички българи трябва да знаят как да помагат, да уважават, но най-важното нещо в живота е да знаем как да прощаваме. Нашата мисия е да научим как да обичаме себе си и другите. Да се научим да каним Бог в нашия живот. Ние сме едно пред Бога. И така винаги сме едно свързани със светлината.”

 

От вестник „Златна възраст”


Лечителят Алекс Орбито

Лечителят Алекс Орбито

Тази година филипинецът посети Рилските езера и взе участие в танца паневритмия на Бялото братство

Тази година филипинецът посети Рилските езера и взе участие в танца паневритмия на Бялото братство

Алекс Орбито по време на негов лечебен сеанс

Алекс Орбито по време на негов лечебен сеанс