nabore.bg

Обяви

Жилищна кооперация търси портиер

Етажна собственост предлага работа като портиер, на смени:
от 08:00-20:00 часа или от 20:00-08:00 часа, с 12 или 24 часа почивка между всяка смяна (портиерите са трима). 

Сградата е малка и поддържана, в сърцето на кв. Лозенец, близо до метро и трамвай, с всички удобства за работещия: ергономичен стол, диван, телевизор, велоергометър, компютър, интернет, камери и екран за наблюдение, микровълнова печка, кафе машина, хладилник, тоалетна, климатик, парно отопление. Заплащането чисто e 600 лева на месец плюс бонуси. Отпуска по договаряне.

Кандидатът трябва да е в добра физическа и психическа форма, грамотен, спретнат и приветлив. Работата е подходяща и за работещи пенсионери, студенти, пенсионирани полицаи и охранители.
Портиерът следи за реда в кооперацията. Грижи се за чистотата в подхода към сградата, във фоайето и в работното му помещение. Прави огледи в общото пространство на подземния гараж и стълбището. Докладва на домоуправителя за нарушения. Следи за технически повреди в общите части на сградата и околното пространство. Приема писма и пакети за живущите, когато те отсъстват.

Кандидати с умения и желание да поправят дребни неща в сградата и в апартаментите на живушите ще получават допълнително възнаграждение, по договаряне. 
Очаква Ви приятна и спокойна работа в дружелюбна атмосфера.

Кандидатствайте за мястото на тел. 0884 75 03 97, Велина Михайлова.