nabore.bg

България

Как да изненадаме внуците за Коледа?

Като им подарим книга, която да им хареса

 

Напоследък все повече се говори, че децата не четат, защото прекарват твърде много време пред телефони и компютри. Ние от издателство Мармот знаем, че достъпът до технологиите е неизбежен, но вярваме, че книгите имат също толкова важно място за тях, както и преди.  

Децата обичат приключенията. Да си представят и фантазират приказни герои и принцеси. Да се отправят на щури или опасни мисии. А ние им предлагаме точно това вече 7 години.  

През това време нашите книги се превърнаха в едни от най-харесваните и обичани от децата. Подбираме внимателно всяко заглавие и съобразяваме както езика, така и графичното оформление на книгата. Целта ни е те да интригуват, децата естествено и без усилия да обикнат четенето, а то да им носи познания и възпитание, докато растат.

Поредицата „Приключенията на мотовете“ е нашето специално предложение за тази Коледа. Мотовете са приказни същества, които живеят тайно от хората, но понякога се явяват, за да им помагат и да ги напътсват. Сред тях има смели герои, принцеси и... някои техни лоши братовчеди. Поредицата съдържа четири книги на българската авторка Радостина Николова, и постига успехи не само в България, но и в далечен Китай. Разказва за желанието на мотовете да отдалечат хората от технологиите и да ги направят по-щастливи в ежедневието и семействата им, и води децата на щури и неочаквани приключения.

А, за да им е още по-лесно в тази мисия, любимите на хиляди деца герои излязоха от книгите с обещаванието да въвлекат децата в игри и в реалния живот.

Плюшените мотове Мукс и Пагу чакат с нетърпение да се настанят сред уханните дрехи в гардероба, да се превърнат в играчка за заспиване и да участват в нови и вълнуващи приключения с децата.

Вярваме, че с този подарък ще изненадате и ще усмихнете искрено вашите любими внуци. Защото този декември, когато прекарваме толкова време у дома, имаме нужда от усмивки и приказна книжна компания.

Още за поредицата:

-        Подходяща за деца от 6 до 10 години.

-        Носител на награда Бисерче вълшебно 2013 г.

-        „Най-четена детска поредица“ на 2018 г. и 2019 г. според Столична библиотека

-        Авторката Радостина Николова е носител на наградата „Детски писател на годината“ 2019 г. на Столична библиотека

 За контакт и поръчки:

Издателство Мармот

Уебсайт: www.marmot-books.com

Телефон: 0885031677

Изберете между:

Мотски книжен комплект от четири книги – 38 лв. (+доставка до адрес 6 лв.)

Мотски книжен комплект от четири книги и играчки – 58 лв. (+ безплатна доставка до адрес)