nabore.bg

България

Инженер стана лечител на стари години

85-годишният Владимир Бошнаков се е изцерил сам от 4 нелечими болести

 

През 1998 г. лекарите откриват, че инженерът по съобщителна техника Владимир Бошнаков е с четири неизлечими заболявания: мозъчносъдова болест, аритмия, исхемична болест на сърцето, тумор на простатата във втори стадий. “Всеки специалист лекуваше само един орган и не се интересуваше от състоянието на другите ми органи и от организма ми като цяло“, споделя днес 85-годишният мъж. За седем месеца някогашният директор в Института за медицинска техника, изпива огромно количество синтетични лекарства. Стига до там, че няма сили да се обръсне и трудно се придвижва. Предчувствайки близкия край, дори си приготвя дрехи за умряло и пари за погребение. Отказва специализираната помощ на лекарите и решава да се лекува сам със средствата на природната медицина. „Накупих си книги за народната медицина, прочетох ги набързо, отделих от тях това, което ми направи силно впечатление

 

и ми вдъхна вяра

 

че ще се излекувам.“ За 16 месеца по метода проба-грешка прочиства организма си, възстановява имунната си система и се излекува напълно от свръхтежките  заболявания. Отогава до днес, вече 15 лета бай Владо е напълно здрав и не е изпил нито една таблетка. Храни се три пъти на ден, предимно с плодове и зеленчуци и използва специален филтър за пречистване на водата, която пие. Поддържа тегло около 70 кг - толкова бил като войник. Започва да консултира близки, роднини и приятели и полека-лека е признат за народен лечител. Лекува безплатно! Казва, че единственото му желание е да е полезен на народа си и че няма нелечима болест. “Ракът например, са го лекували преди повече от 5000 г. в Индия с урина. И аз успях да излекувам хора с уринотерапия.” Практикува и билколечение и метода на австрийският лечител Рудолф Бройс, който прочиства организма със зеленчукови сокове и билкови чайове.”

Бошнаков съветва наборите си да чистят тялото си

 

поне два пъти годишно.

 

Казва че в чист организъм болест не вирее. Според него храните, които ни разболяват са захарта, тестените изделия, консервите и много солените храни, пърженото, мазнините от животински произход, месото, безалкохолните напитки съдържащи е-та, стабилизаторите, оцветителите, подсладителите.

Бощнаков е роден е в село Катерица, най-малкото от всички 53 села на бившата Плевенска околия, създадено от преселници от Цариградско, от Северна Добруджа и от Балкана. Спомня си, че там никога не е имало лекар, всички деца до късна есен ходели боси, а местните се справяли с болежките си лесно - с чай, разтривки, компреси, вендузи, загряване на пара. “Тогава бабите, които седяха на групички на пейките пред къщите си и предяха или плетяха нещо, ни съветваха да напикаем наранените си пръсти и с това всичко приключваше” спомня си инж. Бошнаков.

 

За простуда - оцет и топла вода

 

Щом някой на село някой се простудяваше и вдигаше температура, сипваха в една паничка малко оцет и 2-3 пъти повече топла вода, разтриваха ни от главата до петите, даваха ни да пием чай от липов цвят или лайка, спомня си лечителят. Когато някой от възрастните се почувстваше зле, сутрин и вечер му даваха да изпие по една супена лъжица газ за осветление, разтриваха го със свинска мас и той бързо оздравяваше. При силни коремни болки загряваха със свещ голям буркан или делва и го поставяха на болното място, обикновено на пъпа. Делвата всмукваше част от корема и в много случаи болният се изцеряваше.

 

Драгомира ИВАНОВА

Вестник „Златна възраст”


Лечителят Владимир Бошнаков, Снимко - блогът на Йордан Петров

Лечителят Владимир Бошнаков, Снимко - блогът на Йордан Петров