nabore.bg

България

Военната сцена пак приканва: “Дари книга, ела на театър”

 Столичният театър „Българска армия“ за втори път започва своята кампания „Дари книга, ела на театър”. Предвижда се всеки зрител на получи 50% отстъпка на билет за постановка по избор през май и юни ...за всеки дарил книга!

Целта е изключително благородна - да бъдат събрани стотици книги за децата в неравностойно положение и за читалището в село Долна Малина, Софийско. Който дари книга на касата на театър „Българска армия“ получава талон с 50% отстъпка от цената на 1 билет, за постановка през май или юни. Кампанията стартира на 22 май и продължава до 28 май.

През седмицата, през която се чества 24 май, театърът ще приема книги както за деца, така и за възрастни. Препоръчително е изданията да бъдат нови или такива, които са по-стари, но в запазено състояние.

Театър „Българска армия“ ще се погрижи да отнесе събраните книги на деца в неравностойно положение и в читалището в село Долна Малина. Театърът отправя покана към всеки - споделете за място или хора, които също биха имали нужда от книги.

         През първото издание на кампанията, което се проведе минаталия театрален сезон, бяха събрани над 3 750 тома. Книги бяха дарени на отделението по детска кардиология на Националната кардиологична болница и читалището „Георги Димитров“ (село Ковачевци). Поради големия брой дарени книги театър „Българска армия“ зарадва и други - малките пациенти на Клиниката „Ушни, носни и гърлени болести” при Военномедицинската академия, за село Негован, Софийско.

От театъра призовават: Дарете книга, елате не театър! Очакваме ви на касата на театъра (ул. "Г.С. Раковски" № 98) от 22 до 28 май. С дарението, което правите взимате 50% отстъпка за 1 билет. При дарение от 3 или повече книги получавате втори талон за отстъпка от цената. Специалното предложение не важи за гостуващи постановки!

За справки – телефон 088 616 1088/

 

www.nabore