nabore.bg

Обяви

Честитки за рожден ден за пенсионерките в село Сулица, Старозагорско

Честито!

 

На 17 юли Донка Касърова, живееща в с. Сулица, Старозагорско навърши 67 години. Пътя си минава всеки сам, годините се нижат като дар голям! Те се трупат, но не ти личат, дните да минават и да не тежат! В живота щедро се раздаваш, да помагаш не се уморяваш, за големите добрини, Бог да те благослови! Приеми букет от пожелания за щастие, късмет, бодър дух, мир и благоденствие!

            

******

ЧРД!

 

На 19 юли Mария Ненова от с. Сулица навърши 76 години - в този ден за малко грижи и неволи забрави и се усмихни! Година след година времето минава, дните ни рождени се роят! Животът продължава и по пътя си върви, с нашите деца, приятели и съседи добри! Сърдечно те поздравяваме и пожелаваме здраве, обич, спокойствие и благоденствие да съпътстват живота ти до дълбоки старини! Наздраве!

                     

******

Честит юбилей!

 

На 24 юли Тинка Михалева Ташева от с. Ловец, живееща в с. Сулица навърши 70 години. С уважение и обич ти поднасяме букет от пожелания за здраве, радост, бодър дух, спокойни старини! Нека усмивката да не слиза от лицето ти!

Дълги и щастливи години да бъдеш заобиколена от любимите хора! Весел празник! Наздраве!   

 

 ******

Честит рожден ден!

 

На 19 юли Елена Ивановна Колева от с.Сулица навърши 63 години. Продължавай все така да напътстваш хората, да помагаш на нуждаещите се. Бъди жива, здрава, щастлива! Много късмет и успех! От Бога бъди благословена и от нас поздравена! Весел празник!

 

От кметството, пенсионерския клуб и читалището в с. Сулица, Старозагорско