nabore.bg

Тежката дума

Антидържавата България 2015 година

Изпълнителната власт, съдебната система, медиите, социалната, външната и вътрешна политика у нас се ръководят от престъпници и предатели

 

В момента нашата страна е образцов модел на антидържава, управлението на която е в ръцете на хора и институции, работещи активно за нейното обявяване в несъстоятелност. Клошарят на Европа, именуван България, няма чест и достойнство, няма дори чувство за самосъхранение и гледа със страх в очите своя отвъдокеански повелител, очаквайки една похвална дума за робското си поведение.

Снизходителното потупване по рамото означава, че пътят поет от роба се ползва с одобрението на господаря, но трябва да бъде извървян до край. Този вдъхновяващ жест – снизходителното потупване – подтиква роба към изпълнение, дори предугаждане на господарските желания.

 

 Финалът е логичен –

 

антидържавата се самозаличава.

Компактната група славянски и православни държави са били и са трън в очите на кандидатите за световно господство. Хитлер обяви славяните за тор на арийската раса.

НАТО-вският представител Соломон Паси изрече скверните думи „майната му на православието“, които имат всъщност много по-радикален смисъл.

Хитлер не успя, подобно на Наполеон и на шведският крал. Вашингтон върви по отъпкания от Хитлер път, с тази разлика, че желае „славянската тор“ не за подсилване на несъществуваща раса, а за подсилване на тъмния ционистко-американски сговор срещу човечеството. Пречка за осъществяване на проекта е водещата славянска и православна държава – Русия. Опитите за нейното унищожаване датират от стари времена, но са завършвали с крах. Идейните врагове на мира не се задоволяват с локални войни,

 

те подготвят една нова, трета по ред, световна война,

 

 но не на нейна територия.

Американският генерал Мартин Демпси, председател на Обединения комитет на началник щабовете на амерканската армия се обяви за по-нататъшно разполагане на американски сили в Европа, защото „Америка не иска да играе на свой терен и трябва да играе на чужд терен“, съобщи Пентагонът.

Военното министерство на САЩ цитира неговата реч пред военнослужещи в базата в Неапол (Италия). По думите на Демпси, в условията на намалени военни бюджети, мнозина мислят, че най-добрият начин да се икономисват средства е да се върнат войските отвъд океана и да се действа от американския континент.

„Истината е обаче в това, че последното нещо, което искаме да направим, е да играем на наш терен“, казва генералът.

 

Това е методиката и стратегията на Вашингтон –

 

избиване на милиони хора, физическо и психическо осакатяване на няколкократно повече, прогонване на десетки милиони от родните им огнища – всичко това за янките е „игра“. „Америка не иска да играе на свой терен и трябва да играе на чужд..“. Това не са думи на случаен човек, а думи на най-висш военен. Това е и ценностната система на САЩ, която се изразява в цинизъм, лъжа, агресия, държавен тероризъм и сеене на смърт. Това са благата, с които ни дарява Вашингтон.

Това е и нашият нов голям „брат“,който иска да си води „игрите“ на наш терен, да бъдат убивани наши военни и цивилни сънародници в служба на американските интереси. За проводници на тази политика, „братът“ поставя на най-отговорните държавни постове хора, които са готови да продадат род и народ в името на своите лични интереси.

Наблюдавам поведението на поставения за президент Росен Плевнелиев –

 

човек с нисък интелект и култура.

 

На национални празници, посветени на Левски, Ботев, Освобождението на България от турско робство, той не може да каже и едно изречение, без да чете от листчето, което стиска в ръката си. Ако човек не чувства със сърцето и душата си величието на тези герои и събития, те са му чужди и той не може да каже и една смислена дума, без да чете. За годишнината от освобождението на България, той не покани руски официални лица, демонстрира омраза към страната Освободител.

Държавен глава, който храни неистова любов към Вашингтон и истерична омраза към Русия, не е достоен за поста,който заема. Същият твърди, че за малко не сме станали 16-та съветска република. Но станахме 50-ти американски щат, за което и.д. президент положи неимоверни усилия. По време на СССР нямаше съветски бази в България. Днес по официални данни имаме 4 американски военни бази,

 

пристига тежка военна техника насочена срещу Русия,

 

 ще стоварят и няколко хиляди американски войници.

Случаят със загиналият американски инструктор във военната база в Анево и двамата ранени негови сънародници разкри строго пазената тайна, че там се обучават и екипират сирийски бунтовници, биещи се срещу президента Башар Асад. Ако имахме милеещи за България управници, те трябваше да знаят, че превръщането на страната ни в площадка за изстрелване на смъртоносни оръжия срещу Русия, както и за военна подготовка на ислямистки терористи, я прави мишена на неминуем ответен удар.

Бойко, Цветан, Цецка, Йорданка , Росен и новите им съпартийци са една и съща стока. Борисов – пазачът на бившия Първи е напазарувал много неща от него и полага усилия да ги прилага на практика, но с далеч по-малък успех. Цветанов е обикновен хитрец, който си мислеше, че дългото ухо ще го спасява в трудни моменти, приключва с политическата си кариера.

Отвратен съм от поведението на Цецка Цачева, член на Българската комунистическа партия, партиен секретар на Окръжния народен съвет в Плевен, която най-безсрамно и цинично си позволи да постави възпоменателна плоча в Белене, в памет на загиналите там по тоталитарно време лагеристи. Аз, като политически затворник от онова време , оценявам поведението й като гавра с паметта на моите приятели и колеги по затвор.

 

Нямат ли чест и достойнство

 

 тя и тия като нея? Не намирам подходящи думи, за да изразя погнусата си от тях. Необясним е и фактът, че американските служби подбират точно такива кадри – комунисти-ренегати, и ги поставят на най-високи постове в държавната администрация. Защо не? – те са си лика-прилика!

Какво донесоха на българския народ 25-те години преход?

– Съсипано здравеопазване

– Съсипано образование

– Съсипани наука, култура, изкуство

– Неимоверно голяма безработица, особено сред младите хора

– Мизерен живот за възрастните хора в пенсия

– Назначения по партийни квоти, независимо от качества и възможности

– Битова и организирана престъпност

– Ширещи се корупция, липса на професионализъм и липса на отговорност в съдебната система

– Липса на сигурност за живота и здравето на българския етнос и толериране на циганския

– Изборни фалшификации,

 

купуване на гласове и на избираеми места

 

– Приютяване на бежанци, на които държавата осигурява покрив, храна, помощи, а те настояват за по-голямо финансиране, за работа (каквато няма за българите), утре ще искат още учители за децата си на майчин език, духовници, може би и джамии.

– С политиката си властимащите реално поощряват бягството на младото ни поколение, което не вижда перспективи в родината си.

Кой ръководи зад кулисите изпълнителната власт, съдебната система, медиите, социалната, външната и вътрешна политика? Този въпрос зададох на един наш сътрудник, макар че за себе си имах отговор.

Той ми отговори: „Престъпници и предатели“. Съгласен съм с него.

 

Д-р Веселин СТОЯНОВ

Вестник „България без граници”


Д-р Веселин Стоянов

Д-р Веселин Стоянов