nabore.bg

България

Актрисата Илиана Балийска пак кани на своето шоу малки и големи

„Талантиада” - това е новата марка в Патентно ведомство, която е лицензирала актрисата, тв водеща и продуцент Илиана Балийска-ISHA. За трето десетилетие са продължени и правата й за "Мини Мис и Мини Мистър" и "Малки Големи Таланти".

"Досега не съм осъдила плагиати, но имам доста доказателствен материал за ментета, които уронват престижа на мои марки и добронамереността ми е на изчерпване" - каза за сайта Наборе.бг доказаната откривателка на таланти, която 20 години прави „Палаво шоу” - запазена марка за детски усмивки и мощен артгенератор. Чар, артистични, музикални, танцувални и всякакви необичайни дарби са гаранция за успех в единствения лицензиран конкурс за малки и големи таланти. Акцент в турнето "Детето на Морето- 2019” е Десетото юбилейно издание на конкурса-талантиада "Мини Мис и Мини Мистър" във Варна, в неделя, 25 август във Varna Mall. Входът е свободен, но задължително е с усмивки. Призьорите ще участват в XXI Национален телевизионен конкурс-талантиада "Мини Мис и Мини Мистър-България-2019” на 19 октомври в Националния дворец на децата в София.

Освен за децата, ще има титли и медали и за родата - Златно мамче, Златен татко, Златна бамбинка /а не баба!), Златен дядко.

Очаква ви пъстро, весело, щуро шоу! Заповядайте!

 

www.nabore.bg


Илиана Балийска

Илиана Балийска