nabore.bg

Не може да бъде

Четиво за нежни души: Защо мъжете не обичат умните жени?

Човекът е мярка за всички неща на този свят. Някой много умен отдавна е измислил тази формула. Не е изключено това да е бил Сократ или Аристотел. Така или иначе той отдавна е умрял, а тази формула още действа.

В живота има относителни дълги по трайност взаимоотношения и те най-често са подчинени на някоя биологична зависимост. Такива са взаимоотношенията между мъжа и жената. За никого не е тайна че биологичната роля на жената се свежда до това да ражда децата.

 

Секрет обаче си остава ролята на мъжа.

 

Ясно е като божи ден, че без мъж детето не може да се зачене, но за тази работа са необхидими няколко минути (в най-добрия случай). А с какво да се занимава мъжът през останалото време, за да не скучае?  Добре, че има телевизия, а по нея показват футболни мачове, но това заема само част от денонощието. Може да го накарате да измия колата, но той не обича да върши това всеки ден. Да му говорите за възвишени неща е глупаво занимание. Или той нищо няма да разбере от това, или самият той е артистична душа и животът с него си е истински ад. Да му направите скандал, когато иска да излезе в компания и да си пие бирата, значи да си развалите настроението излишно. Знайте, че със сигурност като се съберат двама мъже те непременно си говорят за жени, т.е. за нас. И то не за собствените си жени, а за чуждите. Но след като изпият 2-3 бири и се похотливо се наприказват, мъжете все пак се прибират в къщи, защото те искат да си имат място където нищо да не вършат, което е впрочем е тяхното основно занятие.

Понеже мъжът е топлокръвно животно (36,7 градуса),

 

може да бъде използван за топлинен източник в леглото.

 

Трябва да знаете, че ако решите все пак да си родите още едно дете, е добре че мъжът вие под ръка. Така или иначе, той ви е нужен в живота, дори може да каже – необходим. Но не споделяйте това с него. Ще го развалите.

Дайте му да се занимава с нещо общественополезно. Той ще е в постоянна форма и всичките му прояви ще са в нормата. Не е зле да го вдъхновите за велики дела. Той ще е Наполеон, а вие – Жозефина. 

Твърде е възможно той да не си прецени силите и всичките му проекти да завършат катастрофално. Във всеки случай вие няма да пострадате – нали знаете, че и днес за Жозефина и Ева Браун не се говорят толкова лоши неща, както за Наполеон и Хитлер. И за Ева Перон суперлативите няма да свършат скоро. Вашата роля години наред ще се свежда да му бъдете украшение в живота. Това е доста неангажираща роля, все пак. Трябва само красиво да се обличате,

 

красиво да се гримирате,

 

да се усмихвате и да го гледате в очите.

На неговата външност най-добре е да не обръщате внимание. Колкото по-лошо изглежда той, толкова повече ще констрастирате вие и той ще трябва да изполва повече средства за да задържи вашия блясък.

Мъжете все пак е необходимо да бъдат открити, да си ги набавим, да ги създадем, да ги вкараме в леглото а след това и в гражданското.

Имайте предвид, че мъжът отлично знае границите на своята свобода. Като правило тези граници се простират точно в границите на неговите интереси. Ако се опитате да ги накърните ще загубите всичко. Вие, жената, се явявате негова собственост и всякакви бунтове във владенията си той няма да търпи. Ако това стане той ще се превърне от благороден лъв в злостна хиена, от добър рицар в нагъл бандит,

 

от красивият Ален Делон в канибала Чикатило.

 

Какво обаче най-много дразни мъжете? Това е някоя жина да покаже ум по-голям от неговия. В ролята ви на красавица само са кодирани дължината на краката ви и обиколката на бюста ви. Но нищо не може да се каже за габаритите на вашата интелегинтност и рационалност. Ако те са в рамките на средноженската вероятност, мъжът до вас може да спи спокойно.

Но ако се окаже, че вие сте по-умна от него, това ще е цяла трагедия за представителя на силния пол. Защо му в къщи контрольор, аналитик, съдия, изследовател, инспектор, шериф и т.н. Път и защо е необходимо вие да влизате в такива роли? Всички обяснения на вашите отношения са прекия път към развода. Ако това ви ткрябва – действайте в тази посока. Но по-добре е ако се считате за по-умна от мъжете, изобщо да не се омъжвате.

Не се омъжвайте и не задавайте глупавия въпрос: защо мъжете не обичат умните жени?!!!

 

Наборе.бг