nabore.bg

Лични драми

От първо лице: Защо мълчат политиците?

Показателно е мълчанието на политиците когато Доган действа за спасение на България от ново турско робство. Какво очаквах и какво не се случва тъй като нямаме политици, а чиновници на партийна софра:

  1. Да поискат да се свика спешно заседание на Народното събрание.
  2. На това заседание да се иска от Борисов да определи своето отношение и разговори с Давутоглу.
  3. Да се приеме декларация срещу турското посолство което няма право да свиква народни представители на български парламент и областни ръководители на ДПС и да ги принуждава да стават предатели на българските интереси.
  4. Да приемат решение задължаващо министерствата на външните и вътрешните работи да изгонят 70-те турски дипломати от мюфтийствата. 
  5. Да искат оставката на правителството.

   Моментът е подходящ. Във въздуха са се натрупали определени количества взриво опасни газове. Изглежда партийните чиновници запазвайки статуквото ще запазят работните си места.. Защо се обиждаме на народа, че не проявява признаци на живот за собствена защита, когато тези които трябва да го поведат интелигенцията и партийните ръководства  си кротуват, осигурили си работни места и жалко съществувание. Пълен разпад на социалния живот. Не се осъзнава случващото се и даже не искат да го разберат, като поискаш да им го обясниш.

 

Христо ДЖУРОВ, София

 


Христо Джуров

Христо Джуров