nabore.bg

Докторе, защо?

1001 съвети: Защо да изберем контактните лещи?

Не може да се решите да смените лещите с очила, защото ви е страх да сложите нещо в окото си или защото ви се струва много сложно...

Но грешите! Ето няколко причини да ги предпочетете:


Изключително удобство

Вече производителите на меки контактни лещи са толкова напреднали, че бързо ще свикнете да не ги усещате. Съвременните лещи са много тънки и удобни, съвсем различни от тези преди 10 години.

 

Вижда се по-добре отколкото с очила

Ще виждате добре и с периферното си зрение, защото рамката на очилата няма да ви пречи. Лещата се поставя в окото и това премахва дистанцията между окото и стъклата на очилата, която винаги дава деформация на образа.

 

Животът ви става по-лесен

Идеално е за спорт или при пътуване. Може да изберете дори лещи, които се носят продължително време - няколко дни наред или такива, които се слагат сутрин и се изхвърлят вечер. Има много разнообразни варианти, според вашия начин на живот.

 

Наистина е практично

Вашият офталмолог или оптик ще ви научи как да слагате и махате лещите. Ще свикнете да го правите за минути. Поддръжката е лесна с мултифункционалните разтвори, които се продават.

 

По добре ще изглеждате

Очилата не могат да подчертаят погледа, а и новите тенденции са да бъдат все по-големи и скриващи лицето. А и винаги е за предпочитане да отидете на купон или дискотека без очила!

 

Наборе.бг