nabore.bg

Лични драми

Орисия: Всеки ден плача от свекървата си – тя е направо чудовище

Ожених се преди 15-тина години още съвмсем млада – бях 19-годишна. Заживяхме с мъжа ми в малко градче в Добруджа, в неговата къща със свекървата. Още като ме посрещна тя не ме хареса – и така до ден днешен, не крие лошото си отношение към мен. Всеки ден ми прави забележки, някой път мълчи и не ми говори с дни. Случва се и да ми крещи, че не печеля добри пари и аз съм виновна за беднотията у дома.

Имаме вече две големи деца ученици, но свекървата ми и тя подкокоросва – колко е лоша майка им. Съпругът ми си мълчи пред нея, а когато му говоря все обещава да ме защити, но нищо не прави. Преди година тя си позволи веднъж да ме обиди жестоко с думи, а веднъж ме заплаши с изгонване от дома, макар че къщата е на името на съпруга ми. Зла жена с една дума!

Моите родители вече не са живи. Имам брат, но той живее далече. Усещам, че след глупостите на свекървата ме, които говори на децата, те се отдалечават от мен... Пиша ви, макар че съм далече от пенсионерска възраст – дано някой прочете редовете за мъката ип отчаянието ми и да ме посъветва какво да правя с това чудовище в къщи.

 

С. К.