nabore.bg

Пред телевизора

Все канят Наталия Симеонова да кумува на сватби

Водещата мечтаела да стане лекар или пианистка

 

Съвсем прясна новина: певецът Миро скоро ще води предаването "Наистина любов", което наследява "Море от любов". Той измести Наталия Симеонова, която досега беше най-близко до влюбените души. Заедно с това се разбра, че Наталия ще бъде нещо като шеф на Миро в новото предаване, защото то се реализира като неин проект. Разчу се, че Наталия Симеонова пак се е заканила да тръгне на фитнес. Това е занимание, което тя винаги е пренебрегвала.

Проблемите на Наталия с килограмите дадоха преди време повод на Венета Райкова да я попита дали случайно не чака бебе. “Бременна ли изглеждам?

 

Ако забременея, ще съобщя на всички,

 

защото ще е страхотна новина”, сконфузи се звездата на “Море от любов” в студиото на “Горещо”.

Закръгленият силует на Наталия Симеонова е в полезрението на зрителите още от 1988-а. Тогава тя бе назначена за водеща в магазинното предаване на БНТ “Формула 5”. Впоследствие с колегата си от младежкото шоу Георги Ангелов направи класацията “Рококо”. Тази музикална програма бе в ефир до 1994-а. Ръководството на БНТ я свали от екран, защото Симеонова и партньорът „не мелеха брашно заедно”.

“Навремето отношенията ни с Жоро Ангелов стигнаха до задънена улица и предаването спря по времето, когато Хачо Бояджиев оглавяваше телевизията. Явихме се при него

 

и му казахме, че партньорството ни е в криза

 

и е крайно време да се разделим. А той ни скастри: “Не ми се лигавете, вие сте в кабинета на генералния директор! Ще работите заедно или въобще няма да работите!” И с Жоро емоционално решихме да се разделим”, разкрива Наталия.

Заслугата Наталия да попадне в екипа на шоуто „Море от любов” е изцяло на продуцента му Магърдич Халваджиян. “На един свой рожден ден Маги ми каза, че мисли да ми предложи нещо, но ще ми го каже, когато е сигурно и е провел предварителните разговори с bTV. Много се зарадвах, защото дъщеря ми вече беше на 3 годинки и аз мечтаех да се върна в активната работа. Два-три дни по-късно Магърдич звънна и ме повика на среща. Тогава ми описа какво шоу е решил да прави”, връща лентата назад Наталия. Днес тя може да се похвали с няколкостотин успешни издания на “Море от любов”.

Има и хиляди почитатели. Някои от най-верните я канят да кумува на сватбите им.

 

В подобни случаи Симеонова винаги отказва,

 

защото смята кумуването за нещо твърде ангажиращо.  

Малцина си спомнят, че през 1998-а Наталия се изявяваше и в Нова телевизия – водеше новини, репортерстваше. Редактираше и политическото предаване “Посоки”.

Наталия е родена през 1970-а в Плевен, пише в личната й карта. Майка й е украинка, баща й – българин, а единият й дядо – поляк. “Винаги съм била пълна отличничка и голяма надежда на мама и татко. Най-първата ми детска мечта беше да стана лекарка. Мама преподаваше в Медицинския институт в Плевен и аз бях много малка, когато за първи път вдъхнах "аромата" на медицината. И си казах, че искам така да ми мирише до края на живота, ако ще и като санитарка да работя - важното е да е в болница. По-късно мечтаех да стана пианистка, но се отказах, макар че свирих четири години на пиано. От седми клас усетих, че ме влече театъра и започнах да посещавам театрална школа”, разправя Наталия. След завършване на училище тя се явила на кандидатстудентски изпит във ВИТИЗ. Скъсали я и на следващата година записала журналистика в Софийския университет.

 

Севдалина ГОЧЕВА


Наталия с букет

Наталия с букет

Наталия в черно...

Наталия в черно...

...Наталия в бяло...

...Наталия в бяло...

...и Наталия в розово.

...и Наталия в розово.