nabore.bg

Лични драми

Позор: Вашингтон и Брюксел ни натискат за еднополовите бракове

С това се нарушава и семейния кодекс и конституцията на България 

 

Че Европа е зависима  от Вашингтон и изпълнява всички негови указания, е известно отдавна. Така Европейския съд по правата на човека взе свое решение, скоро след като Върховния съд на САЩ обяви еднополовите бракове за законни. Станахме свидетели на проведения парад в София, въпреки протестите на софиянци. В него се включиха знакови посланици от европейски държави. Въпреки чл. 5 от Семейния кодекс, в който се казва, че бракът се сключва "по взаимно съгласие на мъж и жена", правителството гузно мълчи и не взема мерки срещу парадирането на хомосексуалистите. Кметицата не го забрани. Има голяма опасност премиерът Борисов и компания, за да получат потупване по рамото, да изпълнят и това указание на САЩ. Светият синод обяви еднополовите бракове за грях. Нищо чудно да се сдобием с още една изключителна "евроценност" съгласно чл. 8 на Евроконвенцията за правата на човека..

Защо се насаждат еднополовите бракове? Разрових се в литературата и открих "Планът срещу славянските народи", който е публикуван още в началото на миналия век  във в."Славянин" от равина на Синедриона Менахем Мендел Шнеерсон. В този план, в точка 3 се казва: "Разложете младежта със секс, хомосексуализъм, насилие, алкохол, пушене и наркотици и ще погубите нацията." В същата насока се изказва и шефът на ЦРУ Алън Дълес през 1945 г. Всичко заложено в тези програми и предречено от Дълес се изпълнява за съжаление с помоща на продажни управляващи. Не по-малко е участието на президента Плевнелиев в тези действия. В точка 6 на този план се казва: "Под предлог за демократични преобразования ще дадем на славянското стадо президент - марионетка."

Както е видно, всичко това, което става в нашата страна е планирано отдавна. Насажда се методично и последователно и се гони целта - унищожение на  славяните.

 

Христо СОТИРОВ, Калофер