nabore.bg

Пред телевизора

В БНТ записват нова коледна песен – ще я чуем на 7 декември

Водещите на предаването „100% процента будни ” Мария Андонова и Стефан А. Щерев записват мелодията за Рождество

 

Стефан Щерев и Мария Андонова са сред изпълнителите на новата коледна песен

 

Водещите на „100% будни“ по БНТ 1, Мария Андонова и Стефан А. Щерев, които всяка делнична сутрин посрещат зрителите в ефира на обществената телевизия, са в ново амплоа. Лицата на БНТ и малчуганите от вокална група „Мики Маус“ с ръководител Вяра Панталеева  работят над песента „100% будни на Коледа“.

Коледа е магия. Магия, която ни завладява всяка година, но тази ще е по-различна. Благодарим за поканата, която ни отправиха от  вокална група „Мики Маус“. Предизвикателство е, но е и вдъхновяващо. Надяваме се да сгреем сърцата на хората, да ги заредим с настроение и да пренесем магията на Коледа с песента.“, споделя Мария Андонова.

По традиция, за 9-та поредна година, децата на вокална група „Мики Маус“ ще зарадват зрителите на БНТ с нова Коледна песен. До сега гост изпълнителите са били предимно певци и музиканти - Весела Бонева, Васил Петров, Орлин Павлов , Яна Чакалска, Владимир Михайлов, Прея, група Силует. За първа година  песента ще бъде изпълнена с неизкушените професионално от музиката Мария Андонова и Стефан А. Щерев.

Очаквайте официалното представяне на песента на Мария Андонова и Стефан А. Щерев „100% будни на Коледа“ на 7 декември 2012 г. , вторник, в ефира на предаването „100% будни“.

 

www.nabore.bg