nabore.bg

Докторе, защо?

Тонизирайте мозъка си

Приемаме способността да помним за даденост и започваме да се замисляме за нея, едва когато остареем или забележим пропуски в спомените си. Процесът на стареене обаче има съвсем нищожно или дори никакво отношение към способността да си припомняме информация. Случайните пропуски в паметта относно дребни и банални неща, като къде сме оставили ключа от колата, са нормални за всички възрасти.

Въпреки това нашият мозък се нуждае от тренировки и стимулиране, за да действа пълноценно. Това може да се постигне чрез повишена активност като четене на книги и решаване на задачи, богата на витамини и минерали храна, както и чрез определени билки.

Подобрявайки кръвообращението, Гинко Билоба http://botanic.cc/kak-da-poznaete-kachestvenata-ginko-biloga/) намалява вискозитета на кръвта и понижава кръвното налягане. Установено е, че листата ѝ съдържат два вида биоактивни вещества – флавоноиди и терпеноиди, които имат изявени антиоксидантни свойства и намаляват холестерола.  Борят се с образуването на съсиреци и тромби в кръвоносните съдове. Повишават снабдяването на органите с кислород, глюкоза и други хранителни вещества, жизнено необходими за правилното функциониране на централната нервна система. В същото време те подобряват трансмисията на нервни сигнали между мозъчните клетки и така допълнително стимулират мозъчните функции.

Екстрактът от гроздово семе укрепва и предпазва тъканите. Олигомерните проантоцианидини, представляващи 95% от него, са едни от най-мощните природни антиоксиданти, забавящи процеса на стареене. Те имат съдоразширяващо, капиляростабилизиращо, противовъзпалително и антиалергично действие.

Събрал в себе си силата на Гинко Билобата и Гроздовото семе, ГинкоВин действа благоприятно на микроциркулацията и течимостта на кръвта, студените крайници, паметта и познавателните функции.

За още по-добра концентрация на помощ идва ГинкоВин + Центела. Благоприятното действие на Гинко Билобата и Гроздовото семе е подсилено от Центела Азиатика. Билката действа като тоник за мозъка. Подсилва оросяването му и подобрява както краткосрочната, така и дългосрочната памет.

Повече информация за грижата за кръвоносната система можете да намерите на http://botanic.cc/grija-za-kryvonosnata-sistema/