nabore.bg

Литературен мегдан

Супердиета за отслабване

Разказ

 

Изглеждам перфектно, нали?

Ще споделя тайната си с вас на драго сърце.

Наближаваше лятото и аз с ужас разглеждах наедрялото си тяло. Паласки, бричове на бедрата, целулит...Трескаво сърфирах из социалната мрежа в търсене на приемлива диета, защото, да си призная честно, обичам да си похапвам...Прекарах часове на лаптопа, докато открия супердиетата. На приемлива цена курс и гарантирано драстично отслабване без да се отказваме от храната. Тъкмо като за мен!

 Платих онлайн и в уречения ден се явих във фирмата организатор.

Въведоха ме в приветлива зала с двайстина кръгли масички, отрупани с храна, мечта за всяко от нас, приятно закръглените дебеланки, дошли да станат финни като топмоделите по списанията. В дъното на залата имаше огромен екран.

Осветлението стана приглушено и екранът светна. Курсът започна.

От екрана ни заляха една след друга, без прекъсване, цели два часа, най-гнусните тв-реклами, които всеки ден ни заливат от телевизарите вкъщи. Какво ли нямаше в тв-менюто ни – вагинални инфекции, диарии и запек, проблеми с простата и всичко това гарнирано обилно с пълчища хлебарки и микроби от тоалетните чинии... Два пълни часа!

Когато екранът най-после угасна, дори мисълта за храна след тази сочна порция гнусотии беше просто немислима. Никоя от курсистките не беше хапнала и трохичка от вкусотиите на масата пред всяка.

И така 10 дни.

Сега виждате резултата от тв-диетата ми, нали?

Поддържането на постигнатия резултат продължава вкъщи пред домашната плазма.

Колкото и да не ви се вярва, ефектът е поразителен!

Да е жив и здрав Гого Лозанов, че се грижи за нашата перфектна форма!

Да ни е сладко!

 

Ружа ВЕЛЧЕВА


Ружа Велчева

Ружа Велчева