nabore.bg

Тежката дума

Скандал: Патриот №1 прави открита реклама на свой хотел

В Нова телевизия Валери Симеонов похвали до небесата военния министър. Бил перфектен, защото изпратил стотина войници на българо-турската граница, при това близо до току-що открития хотелски комплекс "Козия рог", който ама съвсем случайно е собственост на патриотар №1.

По своята патологична русофобия визираните тук персони са еднояйчни близнаци. А добавя ли, че министър Ненчев и Симеонов харесват идеята за българо-турска флотилия, която щяла да ни пази от руската заплаха, май е време двамата да се прегърнат и Патриотарският фронт да се влее в БЗНС-то на Ненчев или обратно.

Апропо, преди време Симеонов обяви екзекутора на здравеопазването и автора на безумната идея за пръстови отпечатъци в болници и аптеки - министър Москов - за най-добрия министър в кабинета.

Забелязвате ли какви са критериите на баш патриотара на републиката? Колкото един министър е по-ненавиждан от народа, толкова е по-харесван от пишман-патриотите.

Впрочем, Симеонов си позволи нещо недопустимо по време на предаването - открито направи реклама на своя хотелски комплекс в най-гледано тв време, без да заплати и стотинка. Да видим дали СЕМ (Съветът за електронни медии) ще се осмели да се самосезира и наложи съответните санкции на хотелиера-патриот.

В противен случай аз ще сезирам СЕМ.

 

Велизар ЕНЧЕВ

 


Велизар Енчев, независим депутат

Велизар Енчев, независим депутат