nabore.bg

Безплатно

Пред паметника на Съветската армия: Раздават 300 безплатни глюкомера на здравно изложение

Второто издание за изложението „Мисия здраве” ще се проведе от 6 до 8 юни 2014 г. (петък, събота и неделя) пред паметника на Съветската армия в столицата, съобщиха олганизаторите. Целта на изложението със свободен достъп е да събере на едно място фармацевтични и козметични компании, медицински и социални заведения, здравноосигурителни компании, спортни и СПА комплекси, производители на био храни и хранителни добавки – всички, които помагат на нашето здраве.

300 безплатни глюкомера ще бъдат раздадени в рамките на изложението "Мисия здраве". Единственото условие е посетителите да представят рецептурна книжка, в която да е отбелязано, че са инсулинозависими. В рамките на изложението ще бъдат организирани над 15 вида безплатни прегледи, изследвания и консултации за гостите на събитието.

Още в първия ден ще бъде проведена и кръводарителска акция. В трите дни на здравния фест експерти от НЗОК ще разясняват на присъстващите правата им като пациенти. Близо 50 изложители ще се включат в събитието, което ще събере на едно място болници, медицински заведения, производители и вносители на козметика, лекарства, хранителни добавки, био храни, услуги, свързани със здравето и красотата.

Ето е телефон за контакти с организаторите на изложението: 02/951 57 59.

 

Наборе.бг


Изложението

Изложението "Мисия здраве" ще се разположи за 3 дни край едно от най-емблематичните места в столицата - паметникът на съветската армия