nabore.bg

България

Заради ремонт в „Надежда” - промяна в маршрутите на трамваи 1, 6, 11, 12 и 19

От Столичната община съобщиха, че поради ремонт на релсовия път на транспортен възел „Надежда”, се въвежда от 15 до 27 март т.г. временна организация на движението на:

-        Трамвайна линия 1 – маршрутът се скъсява от ж.к. „Иван Вазов” до надлез „Надежда”.

-        Трамвайна линия 6 – линията се разделя на две части: на трамвайна линия 6 с маршрут от ж.к. Лозенец до надлез „Надежда и на трамвайна линия 6-А с маршрут от ж.к. Обеля-2 до метростанция „Хан Кубрат”.   

-        Трамвайна линия 11 ще се движи по маршрут: от бул. „Никола Петков” по маршрута си до депо Банишора, транспортен възел „Надежда”, надясно по бул. „Мария Луиза”, Централна гара, надясно по бул. „Христо Ботев”, наляво по ул. „Струга”, наляво по бул. „Мария Луиза” и транспортен възел „Надежда” по маршрута двупосочно.

- Трамвайна линия 12 се разделя на две части: трамвайна линия 12 с маршрут от площад „Журналист” до надлез „Ндежда” и трамвайна линия 12-А с маршрут от кв. Илиянци до метростанция „Хан Кубрат”.

- Трамвайна линия 19 – маршрутът се скъсява от кв. „Княжево” до депо Банишора.

- Ще бъде разкрита временна автобусна линия 12-ТМ с маршрут: от гара София-север по ул. Бяла бука”, бел. „Рожен”, надлез „Надежда”, бул. „Мария Луиза”, надясно по бул. „Христо Ботев”, надясно по бул. „Сливница”, надясно по ул. „Опълченска” и наляво по бул. „Мария Луиза” по маршрута до гара София-север. Автобусите ще спират на всички съществуващи автобесни спирки по маршрута с изключение на спирка „Модна къща Агресия” за автобус 27 в посока изхода от София.

- Картите за трамвайна линия 6 ще важа и за пътуване по трамвайна линия 6-А и временната автобусна линия 12-ТМ.

- Картите за трамвайна линия 11 ще важат и за пътуването по трамвайна линия 12-А и временната автобусна линия 12-ТМ.

 - Картите за трамвайна линия 12 ще важат и за пътуване по трамвайна линия 12-А и временната автобусна линия 12-ТМ.

 - Картите за трамвайна линия 19 ще важат и за пътуването по временната автобусна линия 12-ТМ.

 

Наборе.бг