nabore.bg

Като пенсионерите няма да намерите

За столичния клуб „Приятели-Младост” празниците бяха 3 в 1

За нас пенсионерите от клуб „Приятели – Младост“ с председател г-жа Болярка Борисова , денят 25 януари бе троен празник.

Преди една година към клуба бе сформирана певческа група със звучното българско име „Шевица“.Ръководител  на певческата група е г-жа Мария Стоева, която със своята всеотдайност, професионализъм и амбициозност ни водеше през изминалата година към постоянни успехи - участие в 8 фестивала с много грамоти, статуетки и почетното второ място. Годишнината отбелязахме с огромна торта, с 2 великолепни погачи – горубленска и софийска, много лакомства, чаша вино. Добре се повеселихме , попяхме и си пожелахме здраве и нови поводи за празнуване.

          Четири дни по- късно празнувахме Бабин ден. Поляхме вода и дарихме с кърпа най-възрастната сред нас, която е помагала на много жени да бъдат майки.   

          През годината се проведоха много творчески срещи: с военно-инвалидите и пенсионерите от „Люлин“, участие в „Деня на християнското семейство“ с пенсионерите от Зверино, традиционното честване на юбилярите от клуба на инвалидите в „Младост”, постоянно е сътрудничеството с клуб „Здраве-Младост“ и много други.

                                                                                         

Веселина ТЕНЕВА, София                                                                                                                                     


Празникът събира усмивките на всички

Празникът събира усмивките на всички

Изпълнение на певческата група

Изпълнение на певческата група "Шевица"

Кратка почивка между репетицията и концерта

Кратка почивка между репетицията и концерта