nabore.bg

Хората говорят

Предсказание на Ванга е на път да се сбъдне: Войната ке почне от Сирия!

България ще бъде пощадена, но трябва да затвори границите си, казала пророчицата

 

През 21 век в Сирия ще избухне голям военен конфликт, който ще обхване много страни, гласи едно от най-загадъчните предсказания на Ванга. Последиците от тази война ще бъдат тежки за Европа: много хора ще загинат, а оцелелите ще страдат от болести, свързани с епидемии и евентуално използване на ядрени оръжия. Въпреки това пророчицата предрича, че след края на военните действия ще настъпи световен мир,

 

който ще продължи най-малко хиляда години.

 

Ще се появят духовни водачи, благодарение на които религиите ще се обединят и човечеството ще се обърне към духовния свят. Границите между страните на Стария континент ще бъдат премахнати, ще се намери лек за рак и за СПИН, казва Ванга Тя предупреждава за опасност от изчезване на питейната вода и обезценяване на златото.

               

Може да сме спокойни за България

 

казва още пророчицата. Въпреки че ще сме в близост до конфликта, няма да сме засегнати пряко. Но когато започне, предупреждава тя, трябва да затворим границите си. Множеството, което ще бяга от бойното поле, ще търси убежище у нас. Това би довело до разхищение на държавата и не бива да се допуска. Като се има предвид сегашното положение с бежанците от Сирия и други страни от Близкия изток, по всичко изглежда, че Ванга ще се окаже права. 

 

 


Eдна от най-загадъчните си предсказания - за Сирия, Ванга направила в края на живота си

Eдна от най-загадъчните си предсказания - за Сирия, Ванга направила в края на живота си