nabore.bg

Пред телевизора

Позор за Нова ТВ: Овации за сутеньора Ванко 1

В новините броят пребитите и изнасилени жени, а в Биг Брадър правят сутеньорите звезди

 

Нова телевизия излъчва риалити шоу ВИП Брадър, чийто сезон е наречен „Женско царство”, и един от т.нар. випове е с присъда за сводничество.

„Ако ви е минало възмущението от Азис, да питам как сте със сутеньорчето, което в национален ефир обясни, че жената стои по-ниско от мъжа?!“, пише Надежда Цекулова.

Да припомня: Ванко 1 е осъждан за притежание на 70% от пазара на проституция в Пловдив, както и за международен трафик на жени с цел сексуална принуда и робство.

Нова телевизия, след като ежедневно с трагичен тон съобщава за помляни и изнасилени жени, безтрепетно селектира тази особа за прослава в праймтайма на националния си ефир. Ама без нито една мъ-ъ-ъничка камбанка да дрънне, че това е абсолютно чудовищно.

Че този човек жертвите му и децата им ще го гледат.

Че цялото българско общество ще бъде облъчвано от скотските му изявления.

Че начинът му на живот ще бъде приет за вдъхновяващ пример от младежи, които с право ще смятат, че ако отвлечеш, пребиеш и изнасилиш някакъв брой жени, ще те поканят да живееш в луксозна къща, ще те дават постоянно по телевизията и ще ти дадат невъобразими пари.

Завеса.

 

Мария СПИРОВА

Текстът е от профила на авторката във Фейсбук.

 


Ванко 1 е осъждан за притежание на 70% от пазара на проституция в Пловдив, както и за международен трафик на жени с цел сексуална принуда и робство

Ванко 1 е осъждан за притежание на 70% от пазара на проституция в Пловдив, както и за международен трафик на жени с цел сексуална принуда и робство