nabore.bg

Лични драми

Политиците не искат да чуят - никога против Русия!

Американофили и русофоби ни вкараха в НАТО без да ни питат дали сме съгласни за това

  

Тревожно е състоянието на националната ни сигурност. Управляващите нашата държавата рискуват да ни тласнат във война с Русия, нашата освободителка от 5-вековното турско робство.

Американофили и русофоби ни вкараха в НАТО без да ни питат дали сме съгласни за това. По-разумно беше, да бяхме запазили военен неутралитет, както е в Швейцария. А резултатът от влизането ни в този военен блок е ясен. Унищожихме си мощните отбранителни ракети и друго въоръжение, подарихме на Македония много танкове и мощни гаубици от тежката земна артилерия, разрушихме си военното разузнаване. Останахме без армия.

  Разрешихме на САЩ да си разположат четири военни бази на наша територия, а сега се подготвя в София да бъде създаен команден център на НАТО. Натовски танкове ще патрулират из България. А ако са останали български танкове, то и те ще са под командването на НАТО.

  Всеки здравомислещ човек разбира, че главното предназначение на американските военни бази е в определен момент да бъдат използвани за нанасяне на военни удари срещу Русия. Въпреки че това е най-опасният сценарий, той не е изключен, а е напълно възможен.

 

Христо ГЛЕХОВ, Пазарджик