nabore.bg

Плевнелиев може да свали рейтинга на всяка телевизия

Плевнелиев може да свали рейтинга на всяка телевизия

 

Боже, прибери си вересиите - насила направили бившия президент Плевнелиев член на БКП! Това смайващо признание той направи по една телевизия, пред водещ, който можеше да не разваля сутрешното настроение на зрителите със своя досаден и неадекватен гост.

 Мине се мине седмица и някоя телевизия се сеща да извади от нафталина Роско Плевнелиев. Това или е преднамерен мазохизъм към зрителите или пък е професионална безпомощност на журналистите.

 ТВ-ефирът е като белия лист хартия – не може да се изчервява от срам, каквото и да прозвучи или покажат по него. Така и с Плевнелиев – направили го насила член на БКП, ама той като един истински мъж си хвърлил членството. Ти да видиш! Какъв юнак сме имали за президент...

 Срам и позор!

 Думите са слаби да опишат това нещо, което формално ни беше държавен глава. Този фейлетонен герой на прехода ще си плещи каквото и колкото си иска, докато търпението ни не прелее и го свалим с дистанционното от екрана.

 Съвет към телевизионерите – канете по-рядко Плевнелиев за гост. От неговото патетично бръщолевене рейтингът ви гарантирано пада.

   

Валентин БОЯДЖИЕВ

www.nabore.bg

 

 

 

 

 

 

 


Валентин Бояджиев

Валентин Бояджиев

Валентин Бояджиев