nabore.bg

България

Пенсионери застават до Велизар Енчев, искат го за президент

На 4 април, събота в Арбанаси се учреди гражданското сдружение за радикална промяна „Българска пролет” по инициатива на независимия депутат от сегашното Народно събрание журналистът Велизар Енчев. На учредителното събрание бе прочетено приветствие към новата организация от името Националната инициатива за социална солидарност – една от пенсионерските структури в страната. Както и известно Велизар Енчев е говорител на обединените пенсионерски съюзи в България.

Приятели, приемете това обръщение, от възрастните хора, които са били и са солидарни, с целокупния български народ. Бяхме солидарни с бащите и дедите си, сега сме солидарни с децата и внуците си.

Три петилетки воювахме за правата си. Приехме девиза – за социална солидарност. Националният ни говорител Велизар Енчев събираше, всяка седмица, хиляди на Агората – на Бабуната в Южния парк, при Народния театър, на площад „Александър Невски”. Регистрирахме партии и граждански съюзи, стигахме до праговете на властите …

Днес, голяма част от българският народ сме на дъното, но в парламента се намира нашият национален говорител Велизар Енчев. Неговото оръжие е словото, правдивото слово, а властите побесняха.

Време е да кажем – 25 стигат! Време е за промяна на промяната, която всички приеха, в края на миналия век. И отново промяната трябва пак да бъде радикална!

Тактиката на изгорената земя, противопоставена на Балканските войни, в бившата югославия, осребри построеното от нас. Остана решимостта да не чакаме нови 45 години, а да кажем – 25 години стигат. За нас остана пепелта, в която обаче има искри.

Предавайки щафетата ние даваме и нашата безрезервна подкрепа още за местните избори през 2015 година. Нека внедрим, във всяко селище, наши съветници. Нека умножим примера и правдивостта на Велизар Енчев, по цялата България.

И когато постигнем успехите да продължим с девиза – Велизар Енчев – президент!.     

 

За Национална инициатива за социална солидарност – Сашо РАДЕВ. 

 

Арбанаси, 4 април 2015 година

 Наборе.бг


Велизар Енчев

Велизар Енчев