nabore.bg

България

Няма спасение от Гинка: Кой пресцентър й предостави имейлите на стотици журналисти?

Пишман бизнесменката от Пазарджик си прави личен ПР чрез държавни институции

 

След „прет-а-порте“-то при министър –председателя, Гинка Върбакова започна да изпраща прес-съобщения до медиите. Журналисти възроптаха в социалната мрежа Фейсбук, че незнайно как фирмата на Гинка се е добрала до техните имейли.

Лияна Панделиева също зададе знакови въпроси на профила си във Фейсбук кой държавно-партиен пресцентър е представил пълния „пакет“ от имейли на журналисти на Гинка:

„Искам да знам от къде Гинка Върбакова разполага с личния ми имейл адрес на който ми е изпратила своето лично обяснение, подписано с нейното име и обещание, че остава на разположение, за това как е придобила ЧЕЗ?

Накратко: КОЙ пресцентър го играе личен ПР на Гинка Върбакова и й е предоставил огромна преслиста, за да може възможно най-голям брой журналисти да получат изявлението? КОЕ ведомство безгрижно реши да ме спами от името на Гинка Върбакова?“

Днес Гинка отново затрупа предоставените и журналистически имейли със съобщение, че щяла да ходи в Чехия до края на идващата седмица и щяла да ни уведоми що ще свърши там.

И ни честити 3 март с благодарност „за БЪДЕЩОТО коректно“ отразяване на съобщенията и.

 

www.afera.bg

 


Гинка Върбакова

Гинка Върбакова