nabore.bg

Не може да бъде

Нумерология: Успех и благоденствие със силата на числата

Няколко прости сметки ще ви насочат как да живеете

 

Нумерологията е наука за значението на числата съдържащи се в датата на раждане и тяхната връзка със съдбата на определен човек. В името и датата на раждане е закодирана историята на един живот. Чрез прости аритметични действия нумерологията ни позволява да преоткрием своята оригиналност със закодирани силни и слаби страни, да разберем скрития смисъл на минали, настоящи и бъдещи събития.

Мнозина не знаят, че числата не са просто средство за смятане, а и още нещо, което носи магически смисъл. Според Платон, всички хора са

 

частица от божествената мощ

 

и се подчиняват на космическите сили и вибрационни въздействия.  

Те се проявяват в имената и рождената дата, а всяко число е Космически знак, натоварен с физически и събитиен смисъл. Най-важното на нумерологичната характеристика е, човекът да осъзнае дълбоката причина за наличието именно на тези числа в датата на раждане, дали има някаква определена тенденция или закономерност между тях, да открие негативите на числовите комбинации и да ги обезсили, както

 

да се възползва от силните тенденции

 

както на рождените числа, така и на отделните години, месеци и дни. Съществува прост метод, с който за броени минути можем да изчислим нашето число на раждане. Числото на раждане определя характера на човек и може да управлява съдбата му. Числото на раждане се определя чрез сумиране на числата от датата, месеца и годината на раждане до получаване на едноцифрено число. Например, ако сте родени на 21 юни 1960 година. Числото на вашето раждане е 7. Как го изчислихме: 21.06.1960. Сумираме числата както следва 2+1+0+6+1+9+6+0 =25 = 2+5 =7.

 

Какво значат рождените ни дати

 

След като изчислим своето число на раждане следва да разберем под каква звезда сме родени и какви са основните насоки на нашия живот.

Числото 1 – Вие сте родени под щастлива звезда и имате голям шанс в живота. Ще градите живота си така, както вие желаете, а не по стечение на обстоятелствата. Числото 1 се свързва с лидерството, успеха и богатството.

Числото 2 – Това число се свързва луната. Хората с рождено число 2 предпочитат мисленето пред действието. Творчески и изобретателни личности са, но трябва на всяка цена да се отърсят от несигурността, която им пречи.

Числото 3 - Хората родени под това чилсо са хора на действието. Те са горди, независими и много забавни, дори и на пръв поглед да изглеждат повърхностни. Винаги постигат това, което искат и много трудно се отказват от цели си.

Числото 4 е на хората свързани със земята. Те се славят със стабилност, практичност и устойчивост. Проблемът при тях е, че им липсва късмет и трябва да го компенсират с повече работа.

Числото 5 е за хората, които постигат успехи в живота с много упоритост и борбеност. Определено успявате, но не във всички области.

 

Личният ви живот е слабата ви страна.

 

Там нещата, като че ли не се развиват както вие бихте искали.

Числото 6 е числото на семейството. Вие сте човек, които обича семейния уют и бързо решавате проблемите от лично естество. Вашата покровителка е планетата на любовта - Венера и за това сте твърде романтични и чувствителни натури.

Числото 7 - Хората родени под неговото вляние, често имат склонност към мистика и религия и обикновено не се интересуват от матреиалното. Съдбата не е особенно благосклонна към вас, но в определени моменти ви дава големи шансове за успех, които не трябва да изпускате.

Числото 8 - Планетата Сатур е покровител на хората с рождено число 8. Те семотличават със силна воля и ярка индивидуалност. Трудно показват чувствата си и често остават неразбрани от околните.

Числото 9 - Това число се покровителства от Марс, порадо което родените под неговото влияние са хора на действието, бойци и победители. Много важно за вас е да вярвате в себе си и да бъдете оптимисти. Оттук нататаък нещата ви ще се подредят, както искате.

10 - Хората с рождено число 10 могат да бъдат благодарни на съдбата, тъй като не само, че са родени под щастлива звезда, но имат и ясна представа

 

за нещата от живота и лесно постигат целите си.

 

11 - е числото на мистиката, показваща склонността към овладяване на тайното знание, което често се движи на ръба между доброто и злото. Какъв път ще изберете зависи изцяло от вас. Имате спосбността да остигате целите си без много труд и усилие.

12 - Това число е изключително силно и е притежание на известни и успели личности. То символизира завършеност и съвършенство, тъй като е числото на 12-те месеца, 12-те зодии и 12-те апостола.

 

Наборе.бг