nabore.bg

Лични драми

Новият свят на извратеняците като всемирна содомска църква

„Новият свят“ на извратеняците като всемирна содомска антицърква, при който свят най-последователен и безкомпромисен защитник на правата на содомитите е Европейският съюз. Европейският съюз обязден и пришпорван от САЩ и Великобритания. Европейският съюз – куклата на конци на световното задкулисие!!!

Днес под „европейското знаме“ се извършва невиждана до сега в историята неолиберална, мултикултурна, антихристиянска цензура, пред която цензура комунистичеката цензура “ряпа да яде“. Прокарват се през парламентите  всякакви изродски приумици и тяхното узаконяване.

На ход е узаконяването на Истанбулската, т.е. Цариградската конвенция, уж за защита на жените и срещу домашното насилие. Що се касае за насилието на жените и домашното насилие то това не е присъщо на ПРАВОСЛАВНИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД. Това не пречи на жени - политици на конци – било то президентки или вицепрезидентки на едно или друго, министърки и тем подобни женички – изхранени, отгледани на неолибералната, мултикултурната, интернационална, комунистическа антихристиянска ясла да припяват в подкрепа за ратификация на Цариградската т.е. Истанбулската или Константинополската конвенция на всемирната содомска антицърква.

Днес за физическото и духовно унищожаване на ПРАВОСЛАВНИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД се работи на пълни обороти!!!

Кадрите на фондаците „Отворено общество“, „Америка за България“ и тем подобни НПО–та, окупирали средствата за масова информация продъниха ушите на целокупния български народ, че щяло да има митинги пред парламента за подкрепа на конвенцията на всемирната содомска антицърква.

 

Димитър Ал. ЙОНЧЕВ, София

Вестник „България без граници”