nabore.bg

Тежката дума

Да надникнем зад мрака на мълчанието: Носителите на смъртта

Да надникнем зад мрака на мълчанието: Носителите на смъртта

 

Мълчанието е смърт!

Търпението е смърт!

Робуването е смърт!

Смърт духовна и физическа.

Има ли лек?

Камшикът, с който Бог наш Иисус Христос влезе в храма, за да разгони лъжците, крадците, убийците!

Каза ли някой, че той е терорист?

 

Не, защото камшикът бе в пречисти ръце!

 

Хвалят ни, че сме търпеливи, мълчаливи и роби за пример.

Навеждаме главица, за да не я отсекат.

Търпим, защото може да стане още по-лошо.

Мълчим, за да не ядосаме господаря.

Робуваме, защото страх е сковал сърцата и душите ни.

Кой ни хвали?

Робовладелецът, който държи голямата тояга в окървавените си ръце. Той олицетворява Антихриста и неговата болна амбиция за тотално господство, с последващо унищожение на света. Разпадането на Съветския съюз му вдъхна сили и кураж и той съумя да постави железни окови на цели държави и континенти. Старата Европа, известна като световен център на културата, изкуството и науката, сама си надяна робските пранги – ЕС и НАТО – извайваки образа на послушна красавица.

 

Тя късно разбра, че е загубила честта си,

 

 щом като е допуснала да бъде наблюдавана, подслушвана, шантажирана и унизявана. Така образована и културна Европа пое пътя към кланицата, подобно на послушно добитче, с хвалебствени дитирамби за господаря си на уста и с наивната надеждица, че ножът може да й се размине.

САЩ създадоха Ал Кайда и нейния лидер Осама бин Ладен, като подготовка за примка, която да стегнат около Русия. Осама поведе талибаните срещу съветските войски в

 Афганистан. Той направи и още една голяма услуга на шефовите си – осигури им фанатиците-самоубийци за осъществяване на организирания от ЦРУ и Мосад атентат от 11 сптември 2001 г. срещу кулите-близнаци. Именно този атентат развърза ръцете на Вашингтон да нахлуе в Афганистан. Вместо благодарствено писмо, болният, изтощен физически и психически агент Осама, получи куршум от ЦРУ. Типично по американски.

САЩ и Израел са авторите на проекта „арабска пролет“. Вместо пролет, този проект донесе на региона кървави войни, стотици хиляди убити и инвалиди. Поизчерпаният вече модел „Ал Кайда“ бе заменен от Вашингтон с една нова организация, която се появи на бял свят с името „Ислямска държава“. Тя завоюва огромни територии в Сирия и Ирак

 

и вся ужас

 

 сред живущите там с жестокостите, извършвани в името на нейния отвъдокеански бог. Към Европа тръгна милионна бежанска армия, която ще промени в най-близко време облика на континента. Това е и целта на проекта – Израел да разгроми с мюсюлмански сили мюсюлманските си съседи, а САЩ да бутнат в пропастта европейския си съюзник. Този съюзник трябва да бъде превърнат в един конгломерат от различни народности и вероизповедания, с различна култура, история, обичаи и манталитет, при който съжителство, още по-малко интеграция, не са дори теоретично възможни.

Европа загива. Тя няма лидери. Нейната ценностна система е разрушена. Както източната, така и западната част на континента

 страда от корупция, престъпност, липса на морал и етика. Военнопромишленият комплекс и банките работят усилено за унищожаването на цели народносни групи и държави.

Има ли спасение?

Не, ако народите, включтелно и нашия, не се противопоставят категорично на действащия в момента модел. Ако не го направим, ние ставаме проводници на Хитлеровата теория за читотата и върховенството на една нация. От тази теория Вашингтон си е присвоил, без знанието и съгласието на създателя й, частта за върховенството

 

и лидерството на една нация – САЩ.

 

Ако критериите за избиране на световен лидер са притежанието на ракети, бомби, самолети, танкове, кръстосвачи, то Вашингтон може да кандидатства, но той не притежава необходимите морални качества.

Не може бял младеж да влиза в храма на чернокожи богомолци и да разстреля 9 от тях, ръководен от расистки убеждения.

Не е допустимо бели американски полицаи да разстрелват безпричинно и безнаказано 50 тъмнокожи американски младежи в рамките на една година.

Президентът Обама беше принуден да признае, че расизмът не преодолян в Америка! За къде тогава с този расизъм?

Престъпно е държава – претендент за световно лидерство да напада и разорява независима държава под лъжливия предлог, че тя, последната, притежавала оръжия за масово унищожаване на цели народи.

Престъпление срещу човечеството е страна – претендент за световно лидерство да напада и бомбардира независима държава – бивша Югославия – и да установи със сила друга държава на нейна територия.

 

Тежко престъпление е

 

 да организираш и проведеш военен преврат, с който да свалиш от власт законноизбран президент и правителство и да поставиш начело свои марионетки, които проповядват открито фашистка идеология, която очевидно не е чужда на Вашингтон.

Тези и десетки други политически и военни престъпления не дават право на САЩ да претендират за световно лидерство. Много скоро светът ще заяви открито, че еднополюсният модел е вреден и опасен, и че самият живот води вече към многополюсната форма на съвместно съжителство.

За отстояване и защита на своите претенции, Вашингтон използва

най-осъдителни средства:

– продажба на малолетни на смъртоносно оръжие;

– търговия с наркотици;

– смяна на неудобни и нежелани държавни глави и правителства на независими държави;

– превръщнна жаждата за печалба и алчността в основна съставна част на новата ценностна система;

– развратът е също важна съставка на новата американска ценностна система;

– педерастията, лезбийството и другите покварени форми на сексуално общуване вършат добра работа на световния лидер.

 

Бог и природата са създали мъжа и жената,

 

 за създаване на семейство и поколение. Педерастите, лезбийките и темподобните не създават семейство, а сключват бракове, които не носят нищо друго на обществото, освен проблеми. Искат да осиновяват деца, за да ги направят подобни на себе си любители на гнусни привички. Борят се за права, а не казват и дума за задължения.

Католическата църква мълчи, защото е пълна с такива братчета и сестрички.

Православната църква обича тишината и спокойствието и изповядват максимата, че покритото мляко и котките не го лижат. Затова се покриват, а паството да блее.

Един таксиметров шофьор ми каза в миг на просветление, че докато не вкараме зад решетките този натрапен световен лидер, мир в света няма да има.

Някой да възрази?

Робуването е смърт! Търпението е смърт! Мълчанието е смърт!

                    

Д-р Веселин СТОЯНОВ

Вестник „България без граници”


Д-р Веселин Стоянов

Д-р Веселин Стоянов