nabore.bg

Не може да бъде

Особен ъгъл: Ноктите издават слабостите ни

Формата им може да ви подскаже как да се предпазите от неприятностите и проблемите, които сами предизвиквате. Ако имате остри нокти с клиновидна форма, значи сте прекалено чувствителни. Ръководите се предимно от емоциите си, които ви завладяват бързо и са необичайно силни. Преди да се поддадете на порива на чувствата си, пребройте до десет и размислете как е по-добре да постъпите.

Ако ноктите ви са с твърде къса основа, това показва, че сте с избухлив характер. Трябва да се постараете да сдържате своята гневливост, която пламва по най-дребния повод. Тя ви пречи да прецените трезво ситуацията, в която сте попаднали и заради това често вършите глупости. Липсва ви хладнокръвие, което би могло да ви спести куп неприятности с околните.

Едрите квадратни нокти издават, че на вас ви пречат егоизмът и студенината. Ако се съобразявате малко повече с околните, с техните желания и нужди, ще избегнете много проблеми в живота си.

Ако имате издължени нокти, които с формата си напомнят на бадем, означава, че сте мечтателна натура, при това - доста безгрижна. Липсата на практичност често ви пречи да се справяте с всекидневните предизвикателства на живота.

 

Наборе.бг