nabore.bg

Дом и двор

Нестандартно: 5 ретро идеи за в къщи

С няколко малки щрихи, идеите за които са взети от миналия век,  можете да съживите дома си. Лесно е, а и не изисква много средства.

  • Часовник - модерните дигитални часовници почти замениха своите старомодни цветни и забавни аналогови събратя. Ако окачите някой ексцентричен ретро часовник в антрето или кухнята си, скоро времето за вас ще тече по-неусетно и по-леко.
  • Плакат - поставен в семпла рамка постер с творба на някой художник модернист е лесен начин да създадете стилен акцент в дома си. Изберете илюстрация, която действително съвпада с вашите възприятия и стои добре, съпоставена с цветовете и мебелите на помещението.
  • Полилей - осветлението е едно от най-важните неща, от които зависи атмосферата на един дом. Полилеят в антрето или дневната създава елегантност и усещане за разкош. Не е задължително да е от истински кристал и на безбожна цена. Изберете по-непретенциозни варианти - например такъв с чайни свещи.
  • Възглавници - те създават уют и удобство за обитателите на жилището и за техните гости. Наситените, ярки цветове са по-атрактивни и подходящи, ако се цели да се привлече вниманието върху този аксесоар.
  • Декоративни купи - ефектни декоративни купи с плодове или свежи цветя върху масата за хранене или малката масичка в ъгъла, са винаги успешен опит за акцентиране върху детайла.

 

Наборе.бг