nabore.bg

Тежката дума

Глас от мрежата: Нещо ми писна! Правят ни на маймуни!

Електронно гласуване! Задължително при това! Един милион неграмотни, дето не знаят и азбуката, ще гласуват задължително и електронно! Ха-ха-ха-ха!

 

Просто изгубих дар слово. А това ми се случва рядко.

Но не само.

Бях на косъм да хвърля първия попаднал ми тежък предмет в телевизора.

Това беше най-отвратителният и гнусен репортаж, който съм гледала по бТВ. Дават бащата, който издържа и храни децата си с 80 лв на месец. Обясняват радостно как им шиел обувките собственоръчно. И после още по-радостно съобщават как се отзовали много хора и изпратили нови обувки, дрехи, компютър и пари. И тъпата репортерка, набедена за такава, пита горкото дете как се чувства сега като има обувки. И то се чуди какво да отговори, унизено още повече от излагането си на показ.

Абе ей! Вие нормални ли сте, бе?!...

Всички са изтръпнали. И тия в телевизора, и тия пред телевизора.

Тоя народ тотално не осъзнава какво му се случва. Тотално не осъзнава, че са го превърнали в малоумно, отчаяно и безпаметно същество, в подобие на човек, изпаднал в пълна историческа, политическа и социална кома!

Некви идиоти му говорят от телевизора като на пълен олигофрен, че трябва да е благодарен на съдбата и доволен от живота за това, че има обувки!

Малко по-рано през деня попаднах в интернет на клип, от който щях да повърна, затова и не го изгледах до края. Един разголен и разпищолен циганин обяснява пред камерата колко добре си живее с детските добавки и със социалните помощи, хвали се колко деца има, как си е купил радио с парите от Бойко и от същото това радио дъни неква бесна чалга.

Да продължавам ли?!...

Малко над два милиона работещи българи издържаме над един милион цигани и още четири милиона пенсионери и малолетни.

Всички демографски проучвания бият алармата, че етническите българи се топят със скоростта, с която ромите се множат. Че си отиваме като нация и народ. Че изчезваме.

В същото време Кристалина решава демографската криза с интеграция на нелегалните имигранти от третия свят. Да ги храним и тях. И да се сношаваме.

Всичко това – под наставленията на премъдрия Брюксел, който е размахал заканително пръст над Йовчев, че си е позволил да охранява границата.

Като всичките останали брюкселски режисури, които напълно унищожиха това, което някога се наричаше България.

Щото ако си мислите, че в момента има някаква държава, освен на картата, много се лъжете.

Скоро ще изчезне и оттам.

Но видиш ли, усмихнатият ни президент с ведър тон внася гениалното предложение за референдум! Каква завидна, невероятна далновидност! Електронно гласуване! Задължително при това! Един милион неграмотни, дето не знаят и азбуката, ще гласуват задължително и електронно! Хахахаха!

Нещо ми писна.

Ама много.

Направиха ни на маймуни. На орангутани. Които трябва да бъдат доволни, че имат обувки. Като другите маймуни, дето са доволни, че имат радио.

А Куневици, Кристалини и всякакви други напудрени кифли ми обясняват как всичко трябва да бъде точно така. И това било нормалното.

Така ли?!...

Вижте какво, костюмарчета и костюмарки.

Абсолютно, поголовно и тотално сте изперкали, ако си мислите, че номерът ви вечно ще минава.

Иде един момент, в който на маймуните ще им писне.

И не ви виждам тогава.

Просто не ви виждам.

 

Христина ХРИСТОВА

www.pogled.info