nabore.bg

Докторе, защо?

От природата: Натурален ябълков оцет лекува псориазис

Има много неща, които природата е създала, и които обикновено са в състояние да направят  много за нас. Сред многото неща, които могат да ни бъдат от полза за почти всичко, е ябълковият оцет. Може би сте чували за ябълковия  оцет и фактът, че той е в състояние да ни помогне да живеем по-дълъг живот и да бъдем  по-здрави. Въпреки това някои от вас сигурно не са достатъчно  информирани за  факта, че ябълков оцет наистина прави чудеса с нашето здраве, кожата ни, както  и помага да се отървете от псориазис.

Тялото е наистина интересен механизъм и ние трябва да поддържаме неговото равновесие ,за да бъдем здрави. Поддържането на баланса на  тялото е една-голямата задача с оглед на настоящия модерен начин на живот, замърсяването на околната среда ,заседналия начин на живот,неправилното хранене и др. Един от актовете за балансиране,е поддържане на  рН баланса на киселинност и алкалност. Ако тялото ни е в кисела среда, то може да се разболее.Ако  ние сме в състояние да поддържаме  тялото си в алкално състояние, ще бъде лесно  да изключим  много от тези трудности.

Въпреки че ябълковия оцет изглежда за повечето хора, киселина,когато е вътре в тялото има алкален характер. Оттук ябълковият оцет  ще ви помогне при запазване  баланса на тялото.

Ябълковият оцет за лечение на псориазис, е изключително ефективно средство.

Той отдавна е бил използван като дезинфектант (редки бактерии могат да оцелеят в ябълков оцет)

Може да се използва вътрешно, външно или и двете.

Пациенти  страдащи от псориазис ,казват,че  той спира сърбежа ,действа противовъзпалително. веднага след като е бил приложен.

Стъпка 1

Правете ежедневно бани.  Успокойте псориазиса  чрез добавяне на 1 / 2 чаша ябълков оцет във вана с хладка вода.

 Стъпка 2

Добавете ябълковия оцет в спрей бутилка. Напръскайте  засегнатата  кожа за облекчаване на сърбежа. Съхранявайте спрей бутилката в хладилника, за да се запази оцет студен. Прохладното усещане ще успокои кожата. Накиснете ноктите на ръцете или ноктите на краката, които са засегнати в ябълков оцет всеки ден.

Стъпка 3

Два пъти на ден между храненията вземайте чаша хладка вода с една супена лъжица на ябълков оцет, сока на половин лимон, 1 / 4 чаена лъжичка лют червен пипер и една чаена лъжичка  суров мед.

Използвайте суров,нефилтриран,непастьоризиран ябълков оцет.

 

www. qbalkovocet.alle.bg