nabore.bg

България

85-годишният бай Иван: Начертах на Живков карта за находищата от нефт и газ

Златни съкровища за милиони се крият под Шипка и Царевец, край Стара Загора и Плевен, твърди пенсионерът радиестезист

 

„България е сред най-богатите страни в света. Планини от злато и реки от нефт има под нас, но ги губим заради бюрократи“, казва 85-годишният радиестезист Иван Милев от с. Димчево, Бургаско, чиито способности да открива полезни изкопаеми са експериментално доказани в СССР и признати от Тодор Живков. Феноменът е начертал карта на залежите от нефт и газ в Европа.

Преди 20 години той изкарва курс по радиестезия при основоположника й у нас Стоян Бъчваров и разбира че има способността да открива залежи от нефт и газ. Убеден е, че лежим над петролните артерии идващи от арабския свят и само от нас зависи дали ще извадим от недрата това богатство или ще го оставим на шейховете от Близкия изток. Внушава ни се, че сме бедни, а всъщност, България е най-богата в Европа на нефт и газ на глава от населението, казва пенсионерът. Пет лева за ток може да плаща всеки българин, ако приемат методиката му. Обяснява, че всеки, който е здрав психически може да бъде радиестезист и е лесно, понеже всичко живо и неживо излъчва вълни. „Когато се движа, държа багетите (уредите на бай Иван) успоредно, а стигна ли до аномалия те реагират, казва пенсионерът. Цветът на багетите също има значение. Тъй като Земята е продукт на еволюцията в Слънчевата система, всеки цвят от спектъра отговаря на определен метал или минерал. Цветовете са седем, а поради големите скорости, с които лъчите идват към земята, се образува осмият – светлината. Червеният цвят отговаря на желязната руда, синият – на калаената, зеленият – на цинковата, жълтото – на златната, черният – на нефта, сивият – на среброто, а белият – на природния газ. На жълто-червеното пък отговаря минералната вода, а на комбинацията между виолетово и бяло – питейната.

Светилата в световната наука твърдят, че нефтът е органичен продукт, но бай Иван е убеден, че нефтът е минерал. Всички метали и минерали, които се намират в утаечната обвивка на земната кора са създадени при сътворението на света. Представете си, че Земята е жив организъм, а нефтът, природният газ и водата са главните кръвоносни съдове, обяснява Милев. Според него газа в Европа извира от Швейцария, минава под Алпите, през Северна Италия, Словения, Хърватска, Сърбия, закача малко и Косово, след това влиза в България. При Червен бряг има газ, както и в Стражица, а във Велинград също има голямо петно. След това минава край Варна и влиза в морето. От Долни Богров до Етрополе всичко е газ. Това ще стигне за цяла България за десетилетия напред, но никой не обръща внимание на тези твърдения, които са лесно доказуеми, обяснява радиестезистът.

Милев е готов да извади на показ и златните съкровища на България. По време на Руско-турската война 30-хилядна османска армия напуска Плевен и вече повече от сто години издирваме техните бойни знамена и съкровища. Съкровищата според него са на Шипка, под Царевец, край Стара Загора, Плевен, Плиска и в крепостта Бабини Видини кули.

 

 Драгомира ИВАНОВА

Вестник "Златна възраст"

 


Радиестезистът Иван Милев от село Димчево, Бургаско

Радиестезистът Иван Милев от село Димчево, Бургаско