nabore.bg

Тежката дума

Мишена: "Престъпно" ли е времето преди 1989 година?

Тези, които обявяват системата преди 10 ноември 1989 г., за престъпна да се откажат от всичко, което е построено,създадено и придобито през онова време, като продукт на това "престъпно управление". Защо не се откажат да ползват  електричесво от атомните електроценрали, ВЕЦ, ТЕЦ. Да ползват сега електричество от създадените нови мощности. Да освободят жилищата си построени и получени в онова "престъпно време", Да върнат похарчените от държавата пари за безплатното си образование и здравеопазване.

Тези държави, които приемат на работа наготово изучени кадри да си плащат на Българи за възстановяване на вложените от обществото и държавата средства. Работната ръка също е стока с определена стойност и цена.

Капитализмът е система печелеща от кражби - кражба на труд, кражба от държавата (офшорки и скриване на данъци, плащане заплати "в плик".)

Чл.17 от Конституцията обявява частната собственост за "неприкосновена" но не и обществената собственост (държавна, общинска, лична и т.н.) (виж и прочети чл.17-ти от Конституцията)

Защо няма милионер без наемни работници? Без наемна работна ръка никога не може да натрупа толкова излишни богатства с които купува хора, партии, управници и цели държави.

Колко са милионерите без наемни работници?

 

Здравко ПЕЕВ