nabore.bg

Лични драми

От пощата: Менда, кога ще се извиниш на пловдивчани?

Една дама се прави на финансово острие на ГЕРБ, говори авторитетно и категорично и няма кой да я забие с думи! Тя била стожер на финансовата дисциплина и финансовия морал.

Ако има съд, ама истински у нас, Менда Стоянова трябваше да е в краката на Темида и да дава обяснение. Нима когато беше шеф на данъчните в Пловдив не знаеше, че самозваният цигански цар Кирил Рашков и неговата фамилия води престъпен живот?

Как да си обясним, че този нагъл циганин не е плащал данъци от 2003 до 2011 година – с лихвите това са 480 хиляди лева! Един обикновен гражданин на Пловдив, ако три години не си плаща данъка за панелката, го дават на съд.

Кои длъжностни лица и защо са го прикривали? Сегашното финансово „острие” на ГЕРБ - Менда Стоянова, в този период три години е била шеф на териториалната данъчна служба. Защо не е подведена под отговорност, че е прикривала 3 години един дерибей и класически престъпник?

Защото, за да не плаща данъци цар Киро, значи някой го е прикривал. И този някой не му е разтварял чадър заради мутрата му. А Менда се пери в телевизионни студиа и ни учи на морал - съвест, защо не заговориш?

За каква съвест на Менда говоря, тя отдавна е в Червената книга!

 

Стефан СЕВЕРИН, Пловдив

 


Шефката на комисията по бюджет и финанси в парламента Менда Стоянова

Шефката на комисията по бюджет и финанси в парламента Менда Стоянова