nabore.bg

Не може да бъде

Американският Нострадамус Мартин Армстронг: Евросъюзът ще се разпадне

ЦРУ поискали от предсказателя да им разгадае тайната на пророчествата си

 

Наричат Мартин Армстронг американския Нострадамус, един от най-добрите бизнес анализатори в света, а прогнозите му са повече от зловещи. Последните му прозрения, че съвсем скоро ще започне голям европейски икономически крах, той направил още през 1999 г. “Европейският съюз ще се разпадне, еврото ще се срине, фондовите борси ще потънат, а лихвите ще растат. Очаква ни най-голямата финансова криза в историята на човечеството”, отсича феноменът. По думите му това положение ще продължи поне 15 години. Армстронг вижда съвсем последователно как ще се случат събитията. Най-напред Франция ще се обяви срещу политическите икономии и съкращения и първа ще напусне Съюза. С нея ще тръгнат и други държави, накрая и Германия.

“Япония ще е следващата плочка от доминото, която ще падне. Капиталите ще преминат в САЩ и американския фондов пазар ще спечели от това”, твърди пророкът. Това, обаче ще е за кратко. Скоро след това и САЩ ще изпадне във финансова криза, поради невъзможност да погаси дълговете си.”

Наричат Мартин Армстронг истински факир, тъй като успял да предвиди черния понеделник на американската фондова борса, когато през октомври 1987 г. се сриснали борсите от Хонг Конг през Америка до Европа, краха на руската рубла на 20 юли 1998 г., както и настоящата световна икономическа криза. Пресен пример е с швейцарският франк, за който твърдял, че ще доведе до големи проблеми.

През 90-те години ЦРУ поискали от феномена да им обясни метода, чрез който предвижда “катастрофите”, но Армстронг отказал.

 

Вестник „Златна възраст”


Мартин Армстронг

Мартин Армстронг