nabore.bg

Докторе, защо?

Лекар откри цяр за над 35 вида болести

Проф. Стоил Караджов твърди, че с активирани води борим склерозата, гастрита и алергииите

 

 Над 40 години проф. д-р Стоил Караджов, от дружествота "Активирани води", изследва антимикробното действие на различни химични препарати, а през последните пет се занимава с електрохимично активирани води, чието приложение в бита ни, според него, има огромно бъдеще. Активираните води притежават мощен целебен ефект, нямат вредни въздействия и са от полза за хората в различни сфери. Използването им е

 

ново направление в науката,

 

и е с доказана ефективност при лечение на над 35 заболявания, като ревматоиден артрит, алергии, атеросклероза, гастрит, дизентерия, грип, псориазис. „Електрохимично активираната вода действа на същия принцип на електрохимичните процеси, каквито съществуват в човешкото тяло. Става дума за по-популярните течности „жива“ и „мъртва“ вода, които са с целебни и антимикробни свойства, а получаването им е елементарно и евтино. „Активираната вода се получава след въздействие по електрохимичен път, при което се променят съставът й и строежът на нейните молекули. Целта е тя да стане по-близка до водата в човешкия организъм и бързо и лесно да се усвоява от него“, обяснява проф. Караджов.

Активиране на вода се извършва чрез електролиза.

 

На пазара у нас

 

могат да се намерят апарати за електролиза.  "Мъртвата" вода се използва основно за антимикробно въздействие. Подходяща е за лечение на инфекциозни заболявани, грип, възпаление на гърлото, много добър ефект има при външни рани. Анолитът отдавна се използва като антимикробно средство за дезинфекция на болници, в животновъдството, бита, селското стопанство. Анолитът действа антимикробно и ако имаме инфекция по кожата или в носоглътката, той унищожава микробите. А с католита подобряваме имунната защита на организма и му помагаме по-бързо да се справи с инфекцията.

Проф. Караджов напомня, че трябва да се борим с обезводняването и да поддържаме нормалния рН баланс в организма.

 

Наборе.бг


Проф. Стоил Караджов

Проф. Стоил Караджов