nabore.bg

Докторе, защо?

Чудо: Котешката стъпка крие надежди за победа над рака

Билката възстановява организма, стимулира съпротивителните сили 

 

Котешката стъпка е билка, която се среща в цялата страна, особено в полите на Стара Планина, Средна гора и Родопите. Тя съдържа вещество с успокояващо действие, стимулира силно възстановителните процеси в организъм, отразява се благоприятно на кръвоносната система, усилва съпротивителните сили. При възпаление на простатата се вземат от билката не повече от 10 цвята

 

и се варят в половин литър вода

 

около 5-10 минути. След това отварата се прецежда и се пие през деня вместо вода. След като пиете такава отвара два или три дни, ще почувствате невероятно облекчение.

Вечерта позивите за уриниране няма да ви събуждат от сън. За да не ставате през нощта, не яжте кисело мляко, преди да си легнете. Билката е популярна и може да се намери в аптеките.

Твърди се дори, че котешката стъпка спасява от рак. Според проф. Иларион Янчев от БАН съвсем скоро

 

ракът може да стане напълно лечим.

 

Патологът открил вещество, с чиято помощ раковите клетки изчезват, а здравите тъкани в тялото остават незасегнати. След дълги опити той създал чудодеен еликсир, който според него ще се окаже ключът към проблема. Екстракт от билката котешка стъпка в много концентриран вид разгражда туморите до такава степен, че от тях остава само рана, показали проучвания, направени върху животни.

 

Наборе.бг