nabore.bg

Лични драми

Кой ни пита: Искаме референдум за чуждите военни бази

Слугуваме на НАТО и ЕС - останахме без армия, без селско стопанство и промишленост

 

На 25 октомври е насрочен референдум по въпроса искаме ли електронно гласуване, или не. Според мен провеждането на референдум за това е напълно излишно, защото то ще създаде условия за по-големи фалшификации на изборните резултати. Крайно е необходимо и наложително да се проведе референдум по въпроса искаме ли в България да се разполагат чужди военни бази, чужди войски и въоръжение.

Преди десетина години нашите млади ръководители ни вкараха в НАТО и ЕС, без да ни питат дали сме съгласни за това. От тази промяна за мястото на България в глобалния свят резултатът е ясен. Останахме без армия, унищожихме отбранителните си ракети и въоръжение, подарихме на Република Македония танкове и гаубици от тежката земна артилерия, разрушихме си военното разузнаване. Сега натовски войски сноват из българското черноморие, а техните самолети се ширят във въздушното ни пространство.

Заради учения на НАТО тази година е съсипана селскостопанската продукция в ямболско и сливенско, защото почвата, въздухът и водата са отровени.

Изпълнявайки директивите на Брюксел, си разрушихме селското стопанство и промишлеността. Загубихме огромния руски пазар за нашите стоки. Установи се трайна безработица, ниска раждаемост и висока смъртност за нашата страна. Извършена бе криминална приватизация. В резултат на всичко това два милиона българи в детеродна възраст емигрираха в чужбина, а България остана най-бедна в ЕС. Няма съмнение, че планът е в действие - постепенно, но сигурно ликвидиране на българската нация.

 

Христо ГЛУХОВ, Пазарджик